Leontine Borsato

Doet het zelf, met LECO

Leco van Zadelhoff, een meester op het gebied van hairstyling en visagie, verzorgt al jaren mijn haarkleur en kapsels. Bij bijzondere gelegenheden doet hij ook mijn make-up en weet als geen ander wat me staat en wat ik mooi vind. Daarnaast is hij al heel lang mijn beste vriend en was hij zelfs één van mijn getuigen op mijn huwelijk. Dus dat ik gek op hem ben is wel duidelijk, maar ik ben inmiddels ook erg gek op zijn make-up tools!

Douglas heeft vorig jaar een selectie make-up tools van Leco geïntroduceerd. Leco wil zo de consument kennis laten maken met de make-up kwasten, sponsjes, poederdonzen, pincetten en andere hulpmiddelen die hij zelf gebruikt. De tools maken het mooi opbrengen van make-up, een stuk makkelijker.

Mijn persoonlijke favoriet is het wattenstaafje met lotion. Hygiënisch per stuk verpakt en superhandig; als je het staafje openbreekt dan zakt de lotion in het wattengedeelte en kun je er moeiteloos uitgelopen mascara mee bijwerken. Helemaal goed!

Toen ik werd gevraagd voor de onthulling van de nieuwe Leco-displays in Douglas, twijfelde ik daarom geen moment. Ja, natuurlijk wil ik dat!

Het verbaast mij dus niet dat de lijn een daverend succes is. Het zijn echt prachtige tools die doen wat ze beloven, namelijk zorgen voor een mooi resultaat. Douglas zal de collectie binnenkort dan ook uitbreiden met een nieuwe lijn toilettassen en make-up etuis. Geheel verdiend krijgt de display van Leco nu een prominent plaatsje in de Douglasstore, naast de grote merken.
Een plek waar die wat mij betreft ook thuishoort!

Liefs,

Leontine