Leontine Borsato

B-diploma voor Jada!

Hoera, Jada heeft haar B-diploma gehaald! We zijn enorm trots op haar. In mei heeft ze haar A gehaald en nu dus al haar B en ze is nog geen zes jaar!

Het heeft natuurlijk geweldig geholpen dat ze tijdens onze vakantie van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in het water heeft gelegen. Heerlijk vond ze dat. Van wie zal ze dat nou hebben, haha!

Zwemles is dan wel een ander verhaal want ja, bibberend in een kleedhokje van zo’n binnenzwembad is toch anders dan lekker buiten zwemmen in een warm land. Maar na wat aanmoediging is ze toch heel dapper het diepe ingesprongen en mocht na vier lessen al afzwemmen.


Wel spannend natuurlijk. We zaten met een hele groep supporters op de tribune voor de nodige mentale steun. Oma Ria was er weer bij, tante Laura, oom Armando en Vanessa, Daan, nichtje Levi en neefje Sepp en natuurlijk papa en mama. Wat was ze blij toen ze het had gehaald! Groot feest natuurlijk, cadeautjes en ‘de medaille’ van oma Mimi. Inmiddels een begrip; alle kleinkinderen die een zwemdiploma halen krijgen een medaille van oma Mimi.


Ze heeft de smaak in ieder geval helemaal te pakken en gaat door voor haar C.
Zet ‘m op hè, lieve schat!

Liefs,

Leontine