Leontine Borsato

Lama's was hartstikke leuk!!

Al langer ben ik, maar zeker ook Luca, zwaar fan van de Lama's! Als het enigszins kan zit ik aan de buis gekluisterd wanneer ze op TV zijn. Vorig jaar was ik een keer gevraagd om als gast te komen in het programma, maar helaas was ik toen verhinderd. Toen ik dat later een keer aan Luca vertelde was Luca volledig verbouwereerd! Hoe kon ik nou toch zo'n leuk programma weigeren! Maar kortgeleden werd ik benaderd met de vraag of ik in het laatste seizoen te gast kon zijn. Dat wilde ik uiteraard heel graag, en gelukkig liet mijn agenda het ook toe want ik weet niet wat ik anders aan Luca had moeten vertellen, haha!


Luca en zijn beste vriendje Beau mochten gelukkig mee, en het werd een geweldige ervaring! Ik heb ongelofelijk gelachen om alle hilarische momenten, genoten van hun vakmanschap en vooral vol bewondering gekeken naar deze geweldige talenten! Dat je met een paar voorwerpen zulke goede grappen kunt verzinnen, in zo'n hoog tempo en met zoveel humor, dat is echt heel bijzonder! Grappig zijn is één ding, maar onder druk grappig móeten en kúnnen zijn, daar heb je veel talent voor nodig.

Luca: "In het echt zijn ze net zo grappig als op de televisie! Ik vind Ruben en Ruben het leukste, maar Jeroen wordt ook steeds beter. En sneller. Ik heb echt een hele leuke dag gehad. Het was heeeel leuk!"


Het Moordspel was ontzettend leuk om te doen, niet makkelijk maar wel echt heel grappig! Hoe het ging? Gewoon even kijken! Op de website van de Lama's kun je de het hele programma terug zien en zelfs nog bonus materiaal!
Klik maar even hier!


Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

X Leontine.