Leontine Borsato

Lionel was fantastisch!

Je hebt het vast al ergens gelezen of gehoord, want de kranten stonden er bol van, maar wat wás de derde editie van Symphonica in Rosso met Lionel Richie een geweldige ervaring! Dat Lionel zeer sympathiek is en prachtige liedjes heeft, dat wist ik natuurlijk al. Ik heb Lionel immers mogen interviewen eerder dit jaar, en kennis mogen maken met deze talentvolle zanger. Zijn liedjes zing ik vanaf de puberteit al uit volle borst mee en aan veel van zijn songs kleven mooie herinneringen.

Zodra Lionel het podium betrad was het echter feest! Zonder moeite kreeg hij de hele roodgekleurde zaal met zich mee en het Gelredome was een kolkende massa van enthousiaste mensen! Uiteraard heb ik alle liedjes meegezongen, lekker mee staan swingen en genoten van de kleine ballads. Het was een fantastische avond!

Na de show ben ik nog even naar hem toe geweest en hebben we even bijgepraat. Hij was zelf aangenaam verrast door het grenzeloze enthousiasme van het publiek, de roodgekleurde mensen en de hele sfeer in het Gelredome! Al met al was Symphonica in Rosso edition III een prachtige ervaring!

Liefs,

Leontine