Leontine Borsato

Tweede seizoen bijna ten einde!

Leontine als Liz Duivendrecht in VoetbalvrouwenHet tweede seizoen van de serie Voetbalvrouwen zit er alweer bijna op! Ook de tweede reeks afleveringen zijn een groot succes gebleken en dat is natuurlijk hartstikke leuk! Mijn verhaallijnen rondom Liz waren dit seizoen nog spannender en uitdagender dan het eerste seizoen waardoor ik erg veel leuke scènes heb mogen doen. Met de meiden spelen was altijd al erg leuk natuurlijk, met de meeste heren had ik weinig scènes. Maar met tegenspelers als Joep Sertons en Antonie Kamerling kreeg het liefdesleven van Liz een oppepper terwijl ik zelf in hen twee erg goede tegenspelers vond waar ik met heel veel plezier mee gewerkt hebt.

Elke zondag probeerde ik voor de buis te zitten, want je bent toch altijd nieuwsgierig welke take is gebruikt en hoe de verhalen zich ontwikkelen in de scènes waar je zelf niet in zit. Gelukkig is de dvd inmiddels ook te bestellen!
Wist je trouwens dat je op de site van RTL niet alleen de afleveringen kunt terugzien die je gemist hebt maar ook interviews en beelden van achter de schermen? Daar zie je hoe de opnamen kunnen gaan en ook hoeveel tijd de opname van een scène van een paar seconden soms kosten.

Cast Voetbalvrouwen Veel mensen vragen me of ik ook een derde seizoen van Voetbalvrouwen zou willen verschijnen. Ik heb met ontzettend veel plezier aan de eerste twee seizoen meegedaan maar gezien de drukke omstandigheden van Marco, mijn behoefte om meer tijd met mijn gezin door te brengen en de nieuwe uitdagingen die ik wil aangaan, heb ik besloten om de rol van Liz niet weer een volledig seizoen neer te zetten. Ik zal het werken met dit geweldige team en leuke collega's wel heel erg missen! Uiteraard blijf ik Voetbalvrouwen elke week volgen!

Benieuwd wat er nu nog allemaal zal komen? Hoe gaat het met Solange en Italo? Hoe verloopt de zwangerschap van Renske en zal Danny weer contact met haar willen? Zal Liz met haar Baron verder willen en hoe gaat het met Heros na al die problemen? Kijk naar Voetbalvrouwen en je weet alles!
Zondagavond, RTL 4, half negen!


Liefs,

Leontine.