Leontine Borsato

Voetbalvrouwen in Beaumonde!

BeaumondeMet gepaste trots kan ik jullie vertellen dat de nieuwe Beaumonde in de winkel ligt. Een exemplaar dat zeker de moeite van het bekijken waard is! Samen met de drie andere Voetbalvrouwen sta ik op de cover. Het is erg mooie foto geworden, zo met al die zachte tinten!
Het nieuwe seizoen van Voetbalvrouwen is uitstekend van start gegaan met maar liefst 1,1 miljoen kijkers. Voetbalvrouwen heeft een grote schare vaste fans. Daarom is het natuurlijk ook extra leuk dat de Beaumonde hierop inspeelde.

Verderop in het blad vind je een kort interview terug. Geen gewoon interview maar ultieme keuzes werden ons voorgelegd. Het waren pittige vragen en hoewel ik normaal weinig moeite heb met kiezen, kwamen er toch vaak antwoorden als 'allebei wel' of 'allebei niet' uit me.
Wil je weten wat ik geantwoord heb op 'Sex voor of na de wedstrijd?' Of ben je benieuwd naar de antwoorden op meer ultieme keuzes van mij en de andere Voetbalvrouwen? Ga dan snel naar de winkel en haal de nieuwe Beaumonde in huis!

Liefs,

Leontine