Leontine Borsato

Lionel Richie geïnterviewd!

Leontine & LionelDaar sta je dan, aan het hek bij Lionel Richie, Beverly Hills, LA, Amerika. Nadat ik op de bel gedrukt had zong ik ‘Helloooo…’ tegen de beveiligingcamera en nadat Lionel de voordeur open had gedaan zong hij ‘Is it me you’re looking for?
De trend was meteen gezet!

De uitnodiging van Tros TV Show op Reis om naar Los Angelos te vliegen waar ik Lionel Richie zou mogen interviewen kwam eigenlijk in een zeer drukke periode, maar het leek me zo leuk dat ik uiteraard meteen ‘ja’ zei.

Het gesprek was erg leuk! Lionel ontving ons in zijn eigen huis, gaf een rondleiding, speelde een stukje piano, zong een liedje… allemaal heel ongedwongen en erg gezellig. Hij sprak vol liefde over zijn kinderen. Nicole kennen de meesten van ons wel, ze is kortgeleden bevallen van haar eerste kindje. Maar Lionel heeft nog twee kinderen waar hij veel van houdt en waar hij graag tijd mee doorbrengt. Eigenlijk was deze ervaring meer een gezellig gesprek dan een echt interview, maar het was ontzettend leuk om te doen.

Leontine & LionelUiteraard spraken we over Symphonica in Rosso. Ik vertelde dat ik de beide edities als één groot feest heb ervaren, hoe het was om zelf te zingen, ook al ben ik dan geen zangeres. Lionel vertelde over zijn carrière, over hoe graag hij in Nederland is en dat hij wil proberen Nicole mee te nemen. Dit alles en meer in de Tros TV Show op Reis!

De TROS TV show op Reis is uitgezonden op vrijdag 21 maart, 22.00 uur! Je kunt het stukje van Lionel Richie en mij terug zien op YouTube.

Maar natuurlijk staat het inmiddels ook onde de button MEDIA!Liefs,

Leontine