Leontine Borsato

Leontine: Beau Monde en War Child!

Leontine mag voor Beau Monde naar Aruba voor een fotoshoot, samen met onder andere Lieke van Lexmond. Het kan dan ook niet anders of er worden daar prachtige plaatjes geschoten!

Tevens draagt Leontine War Child een warm hart toe. Ze heeft een tijdje terug meegewerkt aan een actie voor War Child. Azurro Kids in Amsterdam had namelijk een leuke actie bedacht om geld in te zamelen voor War Child en Leontine heeft ze geholpen door in de winkel te gaan staan. Azzurro doneerde niet alleen 10% van de opbrengsten aan War Child, ook werden er speciale War Child t-shirts verkocht waarvan de gehele opbrengst ten bate van War Child was. Replay& Sons en Guess hebben samen vele nieuwe donateurschappen gesponsord. Deze actie loopt nog door, dus plan eens een bezoekje in naar Azzurro Kids!

Overigens zal Leontine vanaf januari geloof ik, op tv te zien zin in de serie 'Voetbalvrouwen' op Talpa en ook te zien zijn in 'Ranking with the stars' gepresenteerd door Paul de Leeuw. In BNN’s Ranking the Stars gaan tien vrouwelijke sterren zichzelf min of meer blootgeven.

Wekelijks gaan de dames met elkaar de strijd aan met als inzet: wie kent zichzelf en de anderen het best? Het idee voor het programma komt uit Japan. Volgens BNN is er maar één presentator in Nederland die dit nieuwe programma kan doen. Dat bewees ook de proefaflevering die ergens in een tuin in Amsterdam met Paul werd opgenomen.

Elke week krijgen de deelneemsters een aantal vragen voorgelegd over zichzelf en de anderen. Ze moeten vervolgens een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze hun eigen persoontje en de andere vrouwen moeten rangschikken. Dezelfde vraag is ook voorgelegd aan een panel, dat uit honderd mannen bestaat. De deelneemster met het grootste aantal overeenkomstige antwoorden, is uiteindelijk de winnares. Het publiek leert de vrouwen beter kennen, doordat ze elke plaats op de lijst moeten voorzien van een motivatie. De eerste uitzending van BNN’s Ranking the Stars staat gepland voor vrijdag 8 december.