Leontine Borsato

Knowing Me Knowing You

Samen met mijn vrouwelijke collega’s van Voetbalvrouwen heb ik meegedaan aan de vrolijke spelshow Knowing Me Knowing You. Hierin werden we getest op de kennis van elkaars persoonlijkheden en professionele leven.

“In vier vragenrondes stelt Harm Edens prikkelende vragen over persoonlijke details,
die de collega's zouden kunnen weten. Of zouden moeten weten. De BN-ers geven zich bloot over van alles: over angsten en fobieën tot de grootste flaters en de kleinste leugens. De spelvragen worden ondersteund met foto's, geluidsfragmenten en vooral door voorwerpen. 'De vijfde collega' moet worden ontsluierd en de ware kenner van de collega komt pas naar voren als geraden wordt hoe diegene zich in een bepaalde situatie zal gedragen.”


De vragen waren inderdaad soms erg persoonlijk, op vragen die ik in een interview nooit zou beantwoorden, gaf ik nu gewoon antwoord. Het werd in ieder geval een hele leuke show waarvan ik denk dat ook jullie het leuk vinden om te kijken! We zitten in de eerste aflevering en deze wordt uitgezonden op vrijdag 14 maart, om 20.25 op Nederland 3!

“De actrices uit Voetbalvrouwen nemen de aftrap. We horen wat de voetbalvrouwen Lone van Roosendaal, Nicolette van Dam, Sophie van Oers en Leontine Borsato van elkaar weten over relaties, talent en ijdelheid. Welk speciaal kunstje kan Leontine Borsato? Waarover gaf Lone van Rosendaal advies aan Sophie van Oers? Heeft Lone echt zoveel aan zichzelf laten verbouwen? En kent Nicolette van Dam de koningin?”

Knowing Me Knowing You:
Kijken door het sleutelgat van BN-ers!

Vrijdag 14 maart dus, 20.25, Nederland 3!