Leontine Borsato

Life & Cooking!

Leontine in Cameroun
Fotocredit: Wilco van Dijen
Zondag 9 maart ben ik opnieuw te gast bij Carlo en Irene in ‘Life & Cooking’. Het is altijd gezellig bij Carlo en Irene, dus accepteerde ik graag hun uitnodiging om te komen vertellen over het nieuwe seizoen van ‘Voetbalvrouwen’. Tevens vertel ik er over de reis naar Cameroun voor Cordaid Memisa, die ik in onlangs maakte. Hier zal binnenkort meer over in de Margriet komen te staan!

Life & Cooking: zondag 9 maart, van 16.45u tot 19.00u, RTL4

Tevens wordt zondag de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘Voetbalvrouwen’ uitgezonden. Ik kijk met veel plezier terug naar de opnames. Hoewel het hard werken was heb ik er weer heel veel plezier aan beleefd. Mijn rol van ‘Liz’ kreeg door diverse gebeurtenissen in het vorige seizoen een geheel andere wending.
Ik heb zelf nog maar heel weinig terug gezien van de opnames en ben dan ook heel nieuwsgierig hoe het allemaal geworden is. Scènes worden zelden in de volgorde van uitzenden opgenomen. Als je de afleveringen dus nog niet gezien hebt is het moeilijk je een voorstelling van eindresultaat te maken, zelfs als je er zelf in meespeelt. Ik zal morgen dan ook aan de buis gekluisterd zitten.

Ben je net zo nieuwsgierig als ik, kijk dan vanaf morgen, naar het tweede seizoen van ‘Voetbalvrouwen’!

Voetbalvrouwen, vanaf 9 maart elke zondag, van 20.31u tot 21.32u, RTL4.

Liefs,

Leontine

P.S. Ook in de Beaumonde binnenkort alle aandacht voor (de) Voetbalvrouwen!