Leontine Borsato

Marco & ik: ideaal koppel!

Uit een onderzoek van relatiebureau Parship, vindt meer dan de helft van de Nederlandse vrijgezellen de relatie die Marco en ik hebben ideaal. Ze zouden zelf ook graag een relatie vinden, gebaseerd op de eigenschappen ‘eerlijkheid, trouw en gelijkwaardigheid’, die ze in onze relatie terug zien. Deze eigenschappen spelen inderdaad een grote rol in ons huwelijk, naast liefde, respect en waardering. We zijn na bijna tien jaar huwelijk nog altijd heel erg blij met elkaar en zouden als we de keuze nu moesten maken, opnieuw volmondig en zonder enige twijfel het ja-woord uitspreken.

Volgens het eerder genoemde onderzoek staan Marco en ik op een eerste plaats als het gaat om de ideale relatie. We laten kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima achter ons. Toch zijn ook wij een heel gewoon gezin. Weliswaar leven we met alle voor- en nadelen die er aan het bekend zijn kleven, maar dat zegt niets over de dagelijkse gang van zaken. Ook wij hebben regelmatig ’s nachts een huilend kind met een enge droom tussen ons in liggen, een kind dat zijn eten niet lust of twee kinderen die ruzie maken om een Pokémonkaart. Ook wij hebben onze ups en downs, soms een gezond meningsverschil en ook bij ons praten we wel eens volledig langs elkaar heen. Maar de intentie is altijd goed, de behoefte om er voor de ander te zijn groot, de liefde eindeloos.

Ik ben blij met mijn huwelijk, ik zou écht niet anders willen!

Ik vind het heerlijk om mijn gezin om me heen te hebben, maar ik kan zeker ook genieten van een avondje uit eten samen met Marco, een gezellig uitje met vriendinnen of een middagje op stap met de kids. Marco en ik zijn beiden gezelligheidsmensen, maar kunnen enorm genieten van met zijn tweetjes een avondje met een wijntje op de bank zitten. Aandacht voor elkaar blijven hebben, moeite voor de ander willen doen, en je verdiepen in wat de ander graag zou willen, maakt dat je makkelijker met elkaar op één lijn zit.

Ik wens alle bezoekers van mijn website een hele fijne Valentijnsdag toe met heel veel liefde!

Liefs,

Leontine