Leontine Borsato

Samen met Yolanthe in de Glossy!

Ik vind het heerlijk om op een gestolen momentje voor mezelf een tijdschrift te lezen. Lekker op de bank, makkelijke kleding aan en lezen maar. Het gebeurt dan ook regelmatig als de kinderen naar bed of aan het spelen zijn, ik lekker in dat hoekje van de bank kruip en me door niets of niemand laat storen! Van de week deed ik dat met de nieuwe Glossy!

En het is zeker de moeite waard om de Glossy van deze maand aan te schaffen want Yolanthe Cabau van Kasbergen is voor één keer de hoofdredacteur. Het blad ziet er prachtig uit en de onderwerpen zijn erg leuk om te lezen, maar misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, want Yolanthe heeft ook mij geïnterviewd, haha!


We hebben een openhartig gesprek gehad over bijvoorbeeld het hebben van een relatie die door de pers gevolgd wordt, veertig worden, onzekerheden, jaloezie, kinderen en acteren. Dit alles is geïllustreerd door zeer mooie foto’s. Echt een aanradertje hoor!

Yolanthe’s vriend Jan Smit staat er trouwens ook in en vanaf dit nummer is ze vaste columniste van de Glossy, wellicht een reden om ‘m vaker te kopen!

De Glossy ligt inmiddels al in de winkel en blijft daar liggen tot 4 maart.
Liefs,
Leontine