Leontine Borsato

'Voetbalvrouwen' in maart weer op TV!

De opnamen zijn al maanden in volle gang, en nu gaan we de laatste fase in. Wanneer alle opnamen achter de rug zijn kan de crew aan de slag om er mooie afleveringen van te maken. Uit ervaring weet ik dat het beeld wat je tijdens de opnamen hebt, lang niet altijd representatief voor het eindresultaat is, maar ik heb dit keer wel heel hoge verwachtingen!

Voetbalvrouwen is dit seizoen nog spannender, nog menselijker en er zit ook veel humor in, vind ik. Natuurlijk blijft het entertainment en worden karakters overtrokken en vergroot, maar er is wel sprake van echte emoties en situaties. Ik vind het spelen van Liz Duivendrecht erg leuk, ik begin haar steeds beter te leren kennen.

In het eerste seizoen draaide de rol van Liz vooral om haar gecompliceerde huwelijk, de problemen van haar echtgenoot en hoe zij daar mee omging. Nu haar echtgenoot is overleden is er in het tweede seizoen vooral aandacht voor Liz zelf. Ze hoeft nu geen rekening te houden met haar man en zoekt een manier om haar leven weer op de rit te krijgen. Ik krijg in de rol van Liz daarbij hulp van twee fantastische acteurs, want zowel Joep Sertons als Antonie Kamerling worden nieuwe tegenspelers in Voetbalvrouwen.

Uit het persbericht:

De voetbalvrouwen zijn terug van weggeweest en zetten weer hun beste beentje voor in een nieuw seizoen 'Voetbalvrouwen' bij RTL 4. Stijlvolle Liz (Leontine Borsato), mediaverslaafde Melanie (Lone van Roosendaal), naïeve Renske (Sophie van Oers) en de ietwat simpele Solange (Nicolette van Dam) staan klaar om te scoren. De bizarre perikelen in hun bestaan wisten vorig jaar wekelijks gemiddeld bijna een miljoen kijkers aan de buis te kluisteren. Vanaf 9 maart openen de dames elke zondagavond opnieuw de deuren van hun peperdure villa's om Nederland een voyeuristisch kijkje te gunnen in hun veelbewogen levens. Het eindeloze geshop, hun ijdelheid, de heersende ontrouw in hun wereldje en het troost zoeken bij elkaar zijn zeker weer thema's in de gloednieuwe afleveringen.

Verder zijn er twee nieuwe gezichten te zien in deze dramaserie. Zo verwelkomt voetbalclub 'Heros' Rutger, gespeeld door acteur Joep Sertons, die trainer Arjan opvolgt. Actrice Marlous Dirks betreedt de wereld van de voetbalvrouwen als Madonna, de zus van Melanie.


Voorafgaand aan de nieuwe afleveringen zal op zondag 2 maart bij RTL 4 een compilatie met alle verwikkelingen uit het eerste seizoen van 'Voetbalvrouwen' uitgezonden worden. Leuk voor als je het eerste seizoen gemist hebt, handig als je even wilt weten ‘hoe het ook alweer zat’.

Uitzending nieuw seizoen 'Voetbalvrouwen': vanaf zondag 9 maart, tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Uitzending 'Voetbalvrouwen, The Story So Far: zondag 2 maart, tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Liefs,

Leontine