Leontine Borsato

Voetbalvrouwen in maart weer op TV!

Op dit moment zit ik middenin de opnamen van Voetbalvrouwen, het tweede seizoen. Na een paar afleveringen van het eerste seizoen bleek eigenlijk al dat de serie een groot succes was want de kijkcijfers waren erg hoog. Daarop hebben de makers gekeken naar wat de mogelijkheden waren voor een tweede seizoen, waren de acteurs nog geïnteresseerd en was er een goede verhaallijn? Hoewel ik zeker interesse had in een tweede seizoen van deze leuke serie, wilde ik wel een rol waar ik wat mee kon. In het eerste seizoen was Liz Duivendrecht toch eigenlijk vooral de 'vrouw van Victor', maar aangezien Victor in het tweede seizoen niet terug zou komen was ik erg nieuwsgierig wat ze voor Liz in petto hadden. Gelukkig hebben ze voor Liz een aantal leuke wendingen bedacht die ook voor als actrice leuk zijn om te spelen.

Inmiddels zit ik dus middenin de opnamen en het is ontzettend leuk maar wel hard werken. Vaak zijn het lange dagen met perioden waarin je veel moet wachten. Het gebeurt regelmatig dat ik de deur uit ga als het nog donker is en ik ook pas thuis ben als het alweer donker is. Toch geeft het werken me veel energie en na een perioden van veel opnamen heb ik ook altijd een aantal dagen vrij. Ik kan ontzettend genieten van het thuis zijn, wanneer ik veel gewerkt heb. Net zoals ik het heerlijk vind om weer aan de slag te gaan als ik een tijd vrij ben geweest. Die variatie maakt mijn werk extra leuk!

In maart zal het tweede seizoen vermoedelijk op de televisie te zien zijn en ik ben ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,

Leontine