Leontine Borsato

Luca in 'Verborgen Verhalen'

Waar ik eerder al heel trots mocht schrijven over de acteerervaringen van Senna en Jada heeft onze oudste zoon Luca ook weer een leuke rol gespeeld.
Met Luca speelde ik eerder samen in de jeugdserie ‘Koen Kampioen’ en sindsdien heeft hij op acteergebied wat leuke dingen gedaan zoals bijvoorbeeld de 48Hours-projecten van Cinekid.

Ik blijf het geweldig vinden dat alle drie onze kinderen min of meer besmet zijn met het acteervirus dat zich al zo lang in mij genesteld heeft. Alle drie hebben ze erg veel plezier in het acteren en alle drie doen ze graag audities om die ene leuke rol te pakken te kunnen krijgen. Het is zo fijn om te zien dat ze die kans ook alle drie krijgen en dat ze onderling ook echt en oprecht blij voor elkaar kunnen zijn wanneer een auditie goed verlopen is. Ik denk dat juist dat mij het meest trots van alles maakt. Die verbondenheid tussen onze drie kinderen en de oprechte blijdschap voor elkaar.

Op zondag 7 december werd er een aflevering uitgezonden van de NPO-serie ‘Verborgen Verhalen’ en hierin speelde Luca de mooie rol van Jelle.
Omdat trotse moeders dit soort dingen graag delen wil ik jullie hier dan ook graag op wijzen, haha...

Deze aflevering draait om Jelle die vooruit wil met zijn matig presterende voetbalteam. Jelle vindt Eric, de nieuwe jongen in het team, maar niets en vind dat Eric beter op ballet dan op voetbal zou moeten zitten. Waarom Jelle dat vindt en waarom hij zo tegen deze Eric tekeer gaat wordt in deze aflevering snel duidelijk.

Via dit linkje kunnen jullie ‘Verborgen Verhalen’ terugkijken en ik raad het jullie zeker aan!

Liefs,

Leontine