Leontine Borsato

En de genomineerden zijn...

Ieder jaar organiseert het magazine Beau Monde de Beau Monde Awards en dat zal dit jaar alweer voor de 15e keer zijn. In de afgelopen jaren heb ik al vaak in de Beau Monde gestaan, met interviews en fotoreportages en ook voor de Beau Monde Awards ben ik al vaker genomineerd geweest en heb ik de Award ook al vaker in ontvangst mogen nemen.
In 2012 mocht ik de Beau Monde Awards zelfs samen met Leco presenteren. Dat ik een band met de Beau Monde en de Beau Monde Awards heb, dat zal duidelijk zijn!

En nu, in 2014, zal de 15e editie van de uitreiking van de Beau Monde Awards op 29 september aanstaande zijn en tot mijn verrassing ben ik ook dit jaar voor een Beau Monde Award genomineerd! Samen met Airen Mylene, Eva van de Wijdeven en Tanja Jess ben ik genomineerd in de categorie ‘Leco Look Award’, de categorie voor de mooiste beautylook door Leco. Natuurlijk zou het leuk zijn om te winnen en stemmen kan via www.beaumondeawards.nl. Met je stem maak je ook nog eens kans op hele leuke prijzen! De hoofdprijs zijn twee toegangskaarten voor de Beau Monde Awards inclusief een overnachting in het InterContinental Amstel Amsterdam.

En dan heb ik nog iets superleuks waar ik jullie stemmen voor zou willen vragen.

De film Heksen Bestaan Niet waar ik samen met Senna een rol in speelde is inmiddels al ruim 200.000 keer bezocht, een fantastisch getal!
Met dit enorme bezoekersaantal maakt de film kans op een Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs 2014. Dat is toch te gek!

Zoals jullie zullen begrijpen wordt een publieksprijs natuurlijk gekozen door het publiek en ook daarvoor wil ik heel erg graag jullie stemmen vragen. Stemmen voor dit Gouden Kalf kun je doen via www.goudenkalfpublieksfilm.nl.
Wanneer je stemt ontvang je een email waarmee je je stem moet bevestigen. Zonder deze bevestiging telt jouw stem niet mee en dat zou zonde zijn! Mocht je de mail niet zien binnenkomen kijk dan nog even voor alle zekerheid in je spammap.

Willen jullie ook stemmen?

Liefs,

Leontine