Leontine Borsato

'Heksen Bestaan Niet', de première!

Zondag 15 juni was een dag waar we met het hele gezin naar uitkeken! Het was namelijk de dag van de première van de nieuwe Nederlandse film ‘Heksen Bestaan Niet’ en tegelijkertijd dus ook de première van de film waar zowel Senna als ik een superleuke rol in spelen.

Senna speelt Roy, het beste vriendje van Katie, een rol van Aliyah Kolf die eerder Holland’s Got Talent won. Ik speel een boze sterrenheks met de naam Concuela en ik heb hele nare plannen met de aarde. De andere sterrenheksen, gespeeld door Sharon Doorson, Do en Eva Simons willen mijn plannen gaan verijdelen en krijgen hierbij hulp uit onverwachte hoek, namelijk Roy en Katie!


Ik denk dat het onnodig is te zeggen dat ik erg trots ben op Senna. Hij heeft het zo goed gedaan! Hoewel ik mijn eigen kind natuurlijk erg goed ken en wist dat hij acteren leuk vond, en ook nog eens kon, stond ook ik versteld van de natuurlijke en heel geloofwaardige manier waarop hij in de rol van Roy kroop en deze neerzette. Tel daarbij het plezier op dat van zijn koppie straalt als hij aan het acteren is en dan zul je mijn trots begrijpen! Iets doen wat je zelf graag doet, namelijk acteren, en deze passie met je eigen kind kunnen delen geeft een heel bijzonder tintje aan het maken van een film. Ik weet ook heel zeker dat dit niet de laatste rol zal zijn waarin Senna te zien zal zijn want wat zit het acteren in zijn bloed!


De première was zo leuk en heel succesvol. Hij werd druk bezocht en veel kinderen hadden zich speciaal voor deze première in een heksenoutfit gestoken, zo leuk!  De reacties na afloop waren geweldig! Ik ben zelf al superenthousiast over ‘Heksen Bestaan Niet’; de cast, de fantastische special effects die je ademloos laten kijken, het talent van Aliyah die haar rol geweldig goed speelt...
Er zitten een aantal erg leuke scenes in de film tussen twee oude omaatjes die voor de nodige humor zorgen en waar in de zaal ook flink om gelachen werd. Als je alles bij elkaar optelt maakt het ‘Heksen Bestaan Niet’ tot een hartstikke leuke en spannende kinderfilm die ik echt iedereen kan aanraden. ‘Heksen Bestaat Niet’ draait vanaf vandaag in de bioscopen, de trailer laat ik jullie graag nog even zien!

Ik kijk met trots terug op de geweldige première van zondag! Met het hele gezin keken we vol trots naar de acteerprestaties van onder andere onze Senna en het is mooi dat we dat als gezin kunnen delen en blij voor en trots op elkaar kunnen zijn!

Liefs,

Leontine