Leontine Borsato

'Als Jij Maar Van Me Houdt'

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘Als Jij Maar Van Me Houdt’ van Jada te downloaden via iTunes! Deze single is de titelsong van de film ‘Flits en het Magische Huis’ en is speciaal voor Jada geschreven door Leonie Meijer en producer Daniel Gibson. Jaap Kwakman van de 3Js heeft de single geproduceerd.
Niet alleen zingt Jada de titelsong van deze nieuwe film, ook vertolkt ze de stem van het meisje Izzie.

Ik vind het heel erg leuk en bijzonder wat Jada allemaal doet. Vooral eigenlijk om te zien hoeveel plezier ze eraan beleefd. Alles wat ze doet, doet ze met plezier. Of het nou het inspreken van de film is, het inzingen van de single, of de manier waarop ze elke dag weer achter de piano kruipt. Jada geniet met volle teugen van alles dat voorbij komt in haar leventje, zo mooi!

Ik zie hoe muzikaal Jada is, de liedjes die ze kent, hoe ze iedere dag opnieuw achter de piano kruipt om te spelen. Jada heeft wel pianoles maar speelt niet zozeer om het oefenen maar gewoon omdat ze het zo leuk vindt om te doen. Zo zien we iedere keer weer hoeveel muzikaliteit er in ons meisje zit.

Wat ik vooral erg belangrijk vind is dat een kind de dingen die het doet vooral zelf heel erg leuk moet vinden en dat lijdt bij Jada geen enkele twijfel. Zowel het zingen, het inspreken van de film, maar ook lekker hockeyen, het spelen met haar vriendinnen en zelfs het voorbereiden van haar spreekbeurt... alles vindt ze ontzettend leuk om te doen en juist dat maakt mij super, super, súpertrots!

De single is inmiddels via iTunes te downloaden en kun je hier vinden.
De Telegraaf had vandaag de primeur van de hele leuke clip die er bij ‘Als Jij Maar Van Me Houdt’ en die moet je gewoon even zien! De clip kun je via deze link terugvinden! 

De single is een vrolijk liedje met een mooie boodschap want Jada heeft in dit geval zo gelijk! Het maakt niet uit waar je woont, als jij maar van me houdt!

Liefs van een trotse mama,

Leontine