Leontine Borsato

Thuis!

Woensdag 22 januari is een dag die nog heel lang in mijn geheugen gegrift zal staan. Marco werd getroffen door een TIA, een bloedprop in de bloedvaten van de hersenen. Dat zoiets inslaat als een bom, dat hoef ik jullie niet uit te leggen. Uit de enorme hoeveelheid berichtjes die kort op dit nieuws volgde bleek dat we hier zeker niet alleen in stonden.

We hadden het grote geluk dat Marco heel snel en adequaat is opgevangen door de artsen van het ziekenhuis waar hij heengebracht is. We zijn er dan ook van overtuigd dat hun goede zorgen en snelle handelen er aan bij heeft gedragen dat Marco vandaag al naar huis kon.

Hoewel de schrik nog eventjes moet zakken realiseren we ons zeker hoe goed dit is afgelopen en hoe dankbaar we zijn dat Marco nu al thuis is. Het gaat goed met Marco. Hij is blij weer thuis te zijn en heeft er alle vertrouwen in dat hij voor 100% zal herstellen. Marco zal de komende tijd rust moeten nemen en als er iets moeilijk voor hem is dan is het wel rust nemen maar reken er maar op dat ik op hem ga letten hoor!

De afgelopen dagen zijn we overspoeld met berichtjes, mailtjes, adviezen en steunbetuigingen via social media. We hebben enorm veel kaarten, cadeautjes en bloemen gekregen en dat heeft ons zo gesteund! Met Marco heerlijk weer thuis wil ik jullie bedanken voor alle steun die we sinds woensdag van jullie mochten ontvangen. Wat fijn om te zien dat jullie zo met ons meegeleefd hebben. Dank jullie wel!

Liefs,

Leontine