Leontine Borsato

Hart in Aktie

Dit seizoen van Hart in Aktie zit er al weer op. Ik heb de laatste draaidagen net gehad, dus de opnamen zijn helaas voorbij. Ik kijk terug op een prachtig seizoen waarin we met het hele team weer veel mensen in het zonnetje gezet hebben. Het is een voorrecht om zo'n bijzonder programma te mogen doen!

De verhalen die binnen komen zijn vaak aangrijpend en verdrietig, maar ik ben zo blij dat we wat zorgen kunnen wegnemen of een speciale wens kunnen laten uitkomen. Zo mochten we dit seizoen onder andere Patrick en Tamara hun huwelijksdag over laten doen en had chronisch zieke Nicky de dag van haar leven omdat ze mocht bungeejumpen! Verder hebben we huizen verbouwd, tuinen aangelegd, mensen de kans gegeven iets bijzonders voor hun naasten te doen.
Hartverwarmend allemaal!

Afgelopen week heb ik het laatste item mogen draaien. Op woensdag 19 oktober is de voorlopig laatste uitzending van Hart in Aktie, om 20.30 bij SBS6!Er komen nog steeds ontzettend veel brieven binnen en helaas kunnen we ze niet allemaal aan bod laten komen, maar geef de moed niet op!
Ook in het nieuwe seizoen ga ik weer op zoek naar lieve, mooie en ontroerende verhalen.

Je kunt je brief sturen naar help@hartinaktie.nl of naar:

Endemol Nederland
’Hart in Aktie’
Postbus 12121
1100 AC Amsterdam


Nu dit prachtige seizoen eindigt wil ik iedereen bedanken dit dit mogelijk heeft gemaakt! We maken Hart in Aktie met een team vol bevlogen, gedreven en vakkundige mensen die allemaal hun hart op de goede plaats hebben. En natuurlijk hun hart in aktie laten komen! Maar ook krijgen we hulp van leveranciers, bedrijven, winkels, vrijwilligers die belangeloos tuinen aanleggen, verbouwingen doen etc en mensen zoals jij en ik.
Hart in Aktie is echt een programma wat we met elkaar maken.
Ik kijk nu al uit naar het volgende seizoen!

X Leontine