Leontine Borsato

Samen met Luca in Koen Kampioen!

Het zijn drukke, maar hele leuke tijden voor me. Naast de opnamen van Hart in Aktie en Het Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed ben ik met nog een ontzettend leuk project bezig. Ik heb namelijk een rol in de nieuwe achtdelige Avroserie 'Koen Kampioen'. Het is een serie voor het hele gezin en wat het voor mij extra leuk maakt is dat ook mijn oudste zoon Luca en zijn vriendje Sil een rol in deze serie hebben! Koen Kampioen is gebaseerd op de boekenserie Koen Kampioen welke is geschreven door Fred Diks. Fred Diks is bij het maken van de serie dan ook nauw betrokken want hij komt regelmatig op de set langs om te kijken hoe de opnamen vorderen en de serie tot stand komt. De productie en regie van deze serie zijn in handen van Annemarie Mooren die eerder voor Nickelodeon onder andere de bekroonde serie Puppy Patrol maakte.

Ik speel Sanne Fleur Ooievaar, de moeder van keeper Gijs van FC Top in deze serie en Luca speelt de rol van een onsportieve voetballer, Jordy van de tegenpartij, v.v. Vorden. Het is heel bijzonder om een project als dit te doen samen met mijn zoon en natuurlijk ben ik ongelooflijk trots op hem, hij doet het zo goed! Ook Dion Kwint die mijn zoon Gijs speelt doet het geweldig, net als hoofdrolspeler Sjors van den Hoogen die de rol van Koen op zich heeft genomen. Een zeer talentvolle jongeman, zowel op het gebied van acteren als op het gebied van voetballen!

De trailer die inmiddels klaar is laat zien dat het een enorm leuke serie gaat worden en natuurlijk wil ik die graag aan jullie laten zien.
De serieKoen Kampioen zal in het voorjaar van 2012 door de Avro worden uitgezonden in de aanloop naar het EK 2012 in Polen en de Oekraïne. Koen Kampioen heeft ook een eigen website welke je kunt vinden onder www.koenkampioen.nl en hier vind je uiteraard ook het laatste nieuws rondom de opnamen terug.

Ik vind het een enige serie om aan mee te werken en ook Luca is heel erg enthousiast. Als fanatiek voetballer is hij net zo zeer naar zijn eigen prestaties als acteur, als de gehele serie benieuwd!

Liefs,

Leontine