Leontine Borsato

Het is bijna zover!

Bijna gaat 3Dimensies beginnen, de nieuwe tour waar Marco de afgelopen maanden alle voorbereidingen voor getroffen heeft. Marco is al maanden enorm druk, heeft kei- en keihard gewerkt en heeft hij zich intensief bezig gehouden met alles rondom deze tour. De afgelopen tijd stond eigenlijk helemaal in het teken van 3Dimensies. Behalve alle praktische dingen die geregeld moesten worden waren er bijvoorbeeld ook de repetities met zijn band en de gastartiesten. Hoewel Marco ongekend druk is zie ik iedere keer weer hoe enorm hij geniet van het opzetten van deze shows. Gelukkig maakt hij daarnaast ook tijd voor zijn gezin en al is dat misschien wat minder dan normaal, Marco zo blij te zien is enorm fijn en werkt heel inspirerend!

Inmiddels is Marco al naar Arnhem vertrokken waar hij de bouw van het podium en decor op de voet volgt. Hij is zo enthousiast dat hij zelf graag -bijna letterlijk- mee wil helpen met het opbouwen en niets maar dan ook niets wil missen van het hele proces. Vrijdag zal de generale repetitie zijn, en zaterdag gaat het dan echt beginnen. Ook de kinderen vinden het enorm spannend en kunnen niet wachten tot ze eindelijk naar 3Dimensies kunnen gaan. Waar ze vroeger nog wel eens in slaap vielen tijdens de show merk je nu duidelijk dat ze ouder worden. Niet alleen begrijpen ze de liedjes en de muziek steeds beter ook begrijpen ze nu steeds beter waar de teksten over gaan. Het album Dromen Durven Delen is hier dan ook al veelvuldig gedraaid en de teksten kunnen ze praktisch alledrie volledig meezingen.

Uiteraard heeft Marco de afgelopen tijd af en toe wel wat verteld over de show en weet ik welke liedjes hij gaat spelen. Ook een aantal van de veranderingen in de arrangementen heeft hij me laten horen. Natuurlijk is het leuk om zo bij het hele proces betrokken te zijn, je ziet het groeien. Maar hij hoefde van mij niet alles te vertellen, ik ben wat dat aangaat gewoon een supergrote fan die net als iedereen heerlijk verrast wil worden.
Dus zaterdag, tijdens de eerste show, zal ik ongetwijfeld op het puntje van mijn stoel zitten om maar niets te hoeven missen van wat zeker de show van het jaar zal worden!

Ik kan niet wachten!

Liefs Leontine