Leontine Borsato

Meer dan geweldig!

Helemaal trots en enthousiast zit ik dit stukje te tikken want wat was de eerste show van de 3Dimensiestour geweldig!!
Marco heeft echt het beste van zichzelf gegeven na al die maanden intensief voorbereiden. Hij was aangenaam gespannen, maar wat ik zo leuk om te zien vind is dat hij zich het laatste kwartiertje in de kleedkamer voordat hij opging zo zat te verheugen op wat komen ging!

Hij heeft het zelf al in zijn column in de Telegraaf genoemd: Vroeger kon je weken de dagen aftellen naar je verjaardag, tot het moment waarop je eindelijk je cadeautjes mocht uitpakken. Voor Marco was dit eigenlijk zo’n dag, na maanden en maanden van voorbereiding was nu de climax. Het grote cadeau dat hij kreeg was een zaal vol enthousiaste mensen die volledig uit zijn dak ging!

Het zien van al het enthousiasme onder het publiek, het prachtige decor, de fantastische kwaliteit van licht en geluid, Marco zijn topband met wie hij al jaren samen speelt... Ik heb vol bewondering maar ook vol trots zitten kijken.
Waar ik vooral van genoot is de inspirerende en enthousiaste man die op het podium stond, die vol passie deed waar hij zo goed in is. Als je ziet hoe Marco mensen een fijn gevoel weet te geven met zijn show, niet alleen de trouwste fans hebben genoten, maar ook mensen die nog niet eerder een show hebben gezien hebben een heerlijke avond gehad. 

Ik heb ongelofelijk genoten, kon ook bijna niet wachten om Marco na afloop backstage weer te zien en hem te vertellen hoe fantastisch het was!
Als ik jullie iets kan verzekeren is het dat ik zeker nog een paar keer zal komen kijken want ik kan er geen genoeg van krijgen!


Liefs,

Leontine