Leontine Borsato

Ik zit niet stil!

Het is weer een tijdje stil op mijn website geweest. En hoewel het daardoor misschien lijkt of er weinig gebeurt in ons leven of dat ik weinig doe, is het tegendeel eigenlijk waar. Het feit dat het hier wat stiller is wordt juist veroorzaakt doordat ik met allerlei leuke, nieuwe en spannende dingen bezig ben! De tijd om mijn website regelmatig te updaten ontbreekt me momenteel een beetje en het lastige is ook dat ik over al die leuke ontwikkelingen waar ik mee bezig ben nog maar weinig kan en mag zeggen. Er spelen gelukkig zoveel leuke dingen dat ik jullie met een gerust hart kan beloven dat ik de stilte meer dan goed zal maken!

Thuis gaat het in ieder geval helemaal lekker! Met alle drie onze kinderen gaat het heel erg goed en ook op school doen ze het gelukkig fantastisch. Luca heeft inmiddels natuurlijk zijn Cito-toetsen al gedaan want ook hij zal volgend jaar de basisschool gaan verruilen voor het middelbaar onderwijs. Ik kan je vertellen dat dat niet alleen voor hem een heel spannend vooruitzicht is maar dat dit net zo voor Marco en mij geldt. Ook Senna en Jada gaan gewoon heel erg lekker.

Marco is volop bezig met alle voorbereidingen voor de concertreeks 3Dimensies die hij in mei in het GelreDome in Arnhem en het Sportpaleis in Antwerpen zal gaan geven. Over een paar weken is het al zover en het zorgt ervoor dat hij onvoorstelbaar druk is. Tegelijkertijd zie ik hem genieten van het hele proces en dat is natuurlijk enorm belangrijk, ik geniet dan ook lekker met hem mee! Gelukkig zorgt Marco er ook voor dat er tijd voor ons overblijft en we zo min mogelijk van hem hoeven te missen. We proberen bijvoorbeeld zoveel mogelijk met zijn allen te eten en al lukt dat niet altijd, het streven is er zeker. Het brengt me direct tot de nieuwe campagne 2x2 die inmiddels van start is gegaan en waar ik ambassadrice van ben! Ook over deze campagne heb ik binnenkort een heleboel te vertellen en ik beloof jullie dat ik zo snel mogelijk weer een update zal plaatsen!

Liefs,

Leontine