Leontine Borsato

Armbandje voor Cordaid Memisa!

In het artikel over de nieuwe jeugdambassadeur voor Cordaid Memisa stipte ik het al kort even aan, de armbandjes waarvan de opbrengst naar Cordaid Memisa gaan. Graag wil ik jullie er nog wat meer over vertellen.

Cordaid Memisa gaf het merk Johnny Ramli opdracht deze armbandjes voor hen te ontwerpen en zij deden dit in samenwerking met mij. Voor het ontwerpen van deze armbandjes zijn we onder andere uitgegaan van de projecten van Cordaid Memisa en kwamen we tot het symbool dat staat voor vader, moeder en kind.

Met de aanschaf van een armbandje steun je niet alleen Cordaid Memisa maar tegelijkertijd geef je een bijzonder symbool. Het armbandje is dan ook zeker geschikt om te geven aan een aanstaande moeder of aan een vrouw die net bevallen is. Natuurlijk kun je het ook voor jezelf kopen, gewoon omdat het zo mooi is!
Het armbandje is verkrijgbaar in zwart met goud en rood met goud en kan besteld worden via www.orangebag.nl.

Het merk Johnny Ramli wordt o.a. verkocht door mijn broer Kees. Er wordt gebruik gemaakt van een unieke combinatie van puur natuurlijke materialen, Aziatische invloeden en westerse trends. Op www.johnnyramli.com vind je er alles over en zie je ook de verkoopadressen. Zo verkopen ze o.a. de leren legging die ik kort geleden droeg en waar veel positieve reacties op kwamen.
Ook hebben ze hele gave tassen waaronder clutches in heel veel trendy kleuren!

Voor de speciale Cordaid Memisa armbandjes kun je echter op www.orangebag.nl terecht!

Liefs,

Leontine