Leontine Borsato

CinqCinq


Op 16 november was de spectaculaire lancering van het nieuwe lifestylemerk CinqCinq. Sebastiaan Labrie overhandigde samen met Dirk Taat, Mark van Eeuwen en Tom Sebastian mij het allereerste exemplaar.

In de luxe giftbox zitten vijf high end producten die alle zintuigen prikkelen. Bijzonder is dat zowel de gever als ontvanger niet weet welke producten erin de Edition zitten! Een super spannend en luxe cadeau dat dus garant staat voor de ultieme verrassing. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Edmee Bleekemolen, initiatiefneemster en Creatief Directeur van CinqCinq ken ik al vanaf mijn 15e. We hebben ook nog samen in een voorlichtingsfilm gespeeld. Ik ben ontzettend trots op Edmee dat zij met CinqCinq nu zover is gekomen! Edmee gaf aan waar de box voor bedoeld is: ‘Dit luxe concept is een ode aan liefde en verleiding. CinqCinq staat voor 5-5 en krijgt de magische betekenis door symmetrie, twee mensen en vijf zintuigen. ’

Edition 1 is de eerste in een reeks van zes prikkelende uitgaven. Het is de bedoeling dat je de inhoud van de box samen met je partner ontdekt. Het doel is om intens aandacht te hebben voor elkaar en verborgen emoties te delen. Een mysterieus cadeau dat tot nieuwe inzichten leidt en zorgt voor een herontdekking van jezelf en van je relatie. Niet wetende waar het begint en waar het avontuur zal eindigen. Dat bepaal je samen. De perfecte manier om jezelf en je partner te verrassen tijdens de feestdagen.

Edition 1 is vanaf nu verkrijgbaar. Op www.cinqcinq.nl kun je een order plaatsen. Na Edition 1 volgt elke twee maanden een nieuwe Edition. Daarnaast zijn er special editions verkrijgbaar zoals de Wedding Edition , Valentine Edition en de Gentlemens Edition.

CinqCinq staat voor mij voor liefde, passie en aandacht, iets waar iedereen naar hunkert en verlangt! Mijn spirituele zintuigelijke reis is begonnen.... Wanneer beginnen jullie?


Liefs,

Leontine