Leontine Borsato

Een rondje door mijn gastenboek..

Zoals jullie hier al kunnen lezen heb ik onlangs een zeer indrukwekkende reis naar Bangladesh gemaakt voor de campagne stopmoedersterftenu van Cordaid Memisa. Na terugkomst van deze reis ben ik enorm druk geweest met het geven van interviews voor televisie, radio en diverse bladen. Ik vind dat er nooit genoeg aandacht kan zijn voor een probleem dat zo groot is en waar we met zijn allen een enorm verschil in kunnen maken!

Na alle drukte van de afgelopen tijd zag ik dat het weer tijd is een aantal van de vragen te beantwoorden die jullie de afgelopen tijd gesteld hebben en dat waren er best veel!


Hallo Leontine, ik was onder de indruk van jouw reis naar Bangladesh. Nu is het geval dat ik als vrijwilliger elk jaar een kerstmarkt organiseer en dit jaar hebben wij als goed doel weeshuis/schoolproject Dhaka. Zou jij hierin wat voor mij kunnen betekenen? Wilma

Beste Wilma,
Fantastisch dat jullie dit doen en daarmee de zo broodnodige hulp verlenen aan dit project. Je geeft niet aan op wat voor manier je mijn hulp zou willen gebruiken en daarom is het voor mij moeilijk in te schatten of daar een mogelijkheid toe is. Ik wens je wel heel erg veel succes! 


Ik zag een hele mooie foto in de Jackie van jou en daar droeg je een paars suede jasje tijdens de show van Dani Bless. Ik vroeg me af van welk merk het jasje is en waar je het gekocht hebt. Alvast bedankt.

Het jasje dat ik hier droeg is van Danie Bless. Danie heeft een website die je kunt vinden onder www.bydanie.nl

Hoi Leontine, ik dacht na 20 jaar steeds redelijk hetzelfde kapsel te hebben: ik ga eens wat anders doen! Maar wat?
Dus ik vergelijk diverse kapsels om daar dan wat leuks eigens mee te laten doen! Zou er een mogelijkheid zijn om de foto in gele jurk te krijgen?

Spannend om na 20 jaar min of meer hetzelfde kapsel te hebben te gaan veranderen van haarstijl! Ik moet je alleen zeggen dat ik me zo snel geen foto voor de geest kan halen met een gele jurk. Zou je daar wat specifieker in kunnen zijn?

Wij verzorgen goodiebags voor aanstaande moeders, deze worden weggegeven bij echobureau’s in heel Nederland en als Cordaid flyers heeft kunnen wij deze ook aan de tassen toevoegen. Wil jij één keer per maand een column schrijven?

Ik heb een tijdlang iedere maand een column geschreven voor het maandblad Kinderen wat ik met heel veel plezier heb gedaan. Het schrijven van een column vergt veel tijd en die tijd ontbreekt me simpelweg momenteel. Ik wil jullie natuurlijk wel heel veel succes wensen met jullie project en ik zou het zeker fantastisch vinden als jullie informatie van Cordaid Memisa bij zouden willen sluiten. Ik denk dat juist zwangere vrouwen zich realiseren hoe belangrijk het werk van Cordaid Memisa is!

Wat een supergave oorbellen had je in bij RTL Boulevard. Waar zou ik deze kunnen kopen?

De oorbellen die ik droeg bij RTL Boulevard heb ik op Ibiza in Ibizastad gekocht. Weet je dat je soortgelijke oorbellen met pauwenveren bijvoorbeeld ook op Marktplaats kunt vinden?

Ik zag je gisteren bij Life4you en vind dat grijze jasje helemaal geweldig! Van welk merk is het en waar kan ik het kopen?

Dit jasje is van Maje en komt uit Parijs. Soortgelijke jasjes kun je ook bij Danie Bless vinden via www.bydanie.nl
 
In mijn gastenboek heb ik ook heel veel vragen ontvangen over de armband met de fotootjes die ik tijdens mijn reis naar Bangladesh droeg en dus in diverse televisieprogramma's te zien was. De armband is van Photolabel en uiteraard hebben ook zij een site, namelijk www.photolabel.nl

Hoe krijg jij je haar in model? Welke producten gebruik je?

Ik gebruik verschillende merken maar het merk wat ik over het algemeen altijd erg fijn vind is l’Oréal.

Hoi, wat een geweldige coupe! Mag ik vragen welke tips ik mijn kapper moet geven voor dit model?

Ik denk dat de allerbelangrijkste tip die ik je mee kan geven is vooral goed naar je eigen gezicht te kijken en samen met je kapper te bepalen welk kapsel voor jou geschikt is. De vorm van je gezicht is natuurlijk heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat en een goede kapper zal je daarbij goed kunnen helpen.

Goeiemorgen, mijn vriendin heeft onlangs haar dochtertje verloren bij het ongeluk op de A59. Ik zag op tv dat jij een mooie foto bedelarmband omhad. Zou jij mij het adres kunnen emailen waar je deze vandaan hebt? Dank alvast, Dolores

Lieve Dolores, wat vreselijk voor je vriendin om haar dochtertje te moeten verliezen bij zo’n tragisch ongeluk! Haar verdriet moet immens zijn! Ik heb je mailadres aan Photolabel doorgegeven, als het goed is hebben ze contact met je opgenomen.
Wil je je vriendin enorm veel sterkte toewensen om dit enorme verlies te kunnen dragen? Liefs, Leontine.


Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen met deze antwoorden!

Tot slot wil ik zeggen dat ik erg blij ben met de vele positieve reacties die ik heb gekregen op de stopmoedersterftnu-campagne van Cordaid Memisa. Ik heb met eigen ogen kunnen zien dat deze projecten werken en daarom wil ik me heel graag voor dit doel in blijven zetten.
De campagne loopt voorlopig zeker nog door en ik zou het fijn vinden als Cordaid Memisa nog veel meer donateurs zou krijgen, juist omdat moedersterfte in veel gevallen zo gemakkelijk voorkomen kan worden.

Liefs,

Leontine