Leontine Borsato

Style Guide by Danie


We kennen Danie Bles inmiddels al enkele jaren als de succesvolle styliste van veel bekende en minder bekende vrouwen en ook ik maak graag gebruik van de talenten van Danie. Maar behalve de styling van diverse bijzondere gelegenheden, houdt Danie Bles ook jaarlijks haar eigen Mix & Match show, heeft ze bij Manfield een eigen schoenenlijn en een online magazine.
Sinds vandaag kunnen we daar bovendien een eigen stijlgids aan toe voegen! Op maandag 11 oktober lanceerde Danie Bles namelijk haar eerste eigen Style Guide, By Danie.

Danie heeft dit prachtige blad gemaakt onder de naam Style Guide, by Danie en dat werd groots gelanceerd in het World Fashion Center in Amsterdam! In deze Style Guide staan tal van interessante tips, wetenswaardigheden en aanraders. Denk bijvoorbeeld eens aan: Hoe wordt je stylist en wat houdt het in? Wat zijn de ultieme must haves van het seizoen? Welke looks passen bij mijn figuur?
Op deze en nog veel meer andere vragen zal de Style Guide by Danie Bles antwoord gaan geven.

Ook ik heb mijn bijdrage aan deze Style Guide mogen leveren en net als Silvie van der Vaart en Yolanthe Cabau van Kasbergen heb ik een moodpage met mijn favoriete producten gemaakt en foto's uit mijn privé album. Deze style gids heeft een handzaam formaatje en past dus gewoon in je tas, lekker handig dus! Nu kan iedereen een eigen 'Danie' mee nemen met winkelen!

De Style Guide by Danie ligt vanaf 13 oktober voor € 5,95 bij alle Ako’s en ik kan je deze must have dan ook absoluut aanraden!

Liefs,

Leontine