Leontine Borsato

Zo onwerkelijk...

Gek genoeg werkte ik 20 jaar geleden tijdens de dagen waarin Antonie Kamerling zijn rol als Peter Kelder in Goede Tijden Slechte Tijden vertolkte (en ook zijn Isa leerde kennen) net als hij voor RTL4. In die tijd hebben we elkaar vreemd genoeg nooit echt gesproken. Daar kwam verandering in toen we elkaar leerden kennen op de set van Voetbalvrouwen waarin we veel scènes samen hadden.
Tijdens het draaien van Voetbalvrouwen raakten we aan de praat en er was meteen een klik. Wat we letterlijk tegen elkaar zeiden was: “Wat ben jij eigenlijk leuk!”
Zijn kinderlijke onbevangenheid, zijn passie voor muziek, zijn humor en de liefde voor zijn gezin maakten veel indruk op me. Tussen de opnamen door praatten we honderduit, over Isa en Marco, over onze kinderen, eigenlijk over van alles en we raakten maar niet uitgepraat. Dit laatste leidde soms bijna tot ergernis bij de regisseur omdat we tot vlak voor het roepen van: 'Actie' nog steeds aan het kletsen waren.

Ik heb het nieuws dat Antonie zijn leven heeft beëindigd echt even moeten laten bezinken. Ik kon het gewoon niet geloven en nog vind ik het zo onwerkelijk!
Ik koester de mooie momenten die we mochten delen tijdens de scènes voor Voetbalvrouwen.
Mijn hart gaat uit naar Isa, Vlinder en Merlijn en de rest van zijn familie. Hoe heftig moet het voor hen zijn...

Liefs,

Leontine