Leontine Borsato

Spannende nieuwtjes!


Jullie weten denk ik allemaal wel dat ik graag varieer met mijn haar, van blond naar donkerbruin, van bruin naar rood van dreadlocks naar een kaarsrechte boblijn! Na, voor mijn doen, alweer een tijd hetzelfde gehad te hebben was het tijd voor iets anders.
Toen ik bij Leco kwam en zei dat ik iets anders wilde kwam gelijk het idee om van lang naar kort te gaan!!! Wauw, dat was dus wel spannend maar het idee stond me wel meteen aan! Dus na een aantal foto’s te hebben bekeken van leuke kapsels ging Leco aan de slag!

Natuurlijk heb ik Marco meteen een foto heb gestuurd en ook hij reageerde gelukkig heel enthousiast. Doordat ik nog wel eens van uiterlijk verander kijkt Marco iedere keer weer tegen een andere Leontine aan en dat houdt het voor hem natuurlijk ook wel heel spannend, haha.
Het leuke is dat er voor Beau Monde foto’s gemaakt zijn van het moment dat Leco mijn haar afknipte en dat deze foto’s en uiteraard het eindresultaat in de nieuwe Beau Monde staat die inmiddels in de winkels ligt!

In het verleden heb ik voor Cordaid Memisa al meerdere reizen gemaakt, zo ben ik o.a. naar India en Sierra Leone geweest. Deze reizen hebben een enorme indruk op me gemaakt. Ik maak ze om diverse moeder-kind projecten van Cordaid Memisa te bezoeken en aandacht voor deze projecten te vragen. Ook kan ik met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er gedaan wordt met de donaties aan Cordaid Memisa. Dit soort reizen zijn altijd heel heftig en confronterend en maakt je bewust van het feit hoe goed wij het in Nederland hebben, maar vooral ook hoe belangrijk onze steun aan deze projecten is!
Ik kan jullie nu al vertellen dat ik bij terugkomst heel veel te vertellen zal hebben en vol zal zijn van alle indrukken.
Ik zal Life4You dagelijks op de hoogte brengen van wat we allemaal zien en ervaren, kijk dus af en toe even op hun website!
Ook heb ik zelf een cameraatje mee om voor ze te filmen. 

Binnenkort lezen jullie hier zeker meer over deze bijzondere reis. 


Liefs,

Leontine