Leontine Borsato

Druk!

Jullie zullen vast gemerkt hebben dat het momenteel wat rustiger op de site is en ik heb inmiddels van een aantal van jullie al heel lief de vraag gekregen of alles goed gaat. Wat dat betreft kan ik iedereen gerust stellen want het gaat juist hartstikke goed met ons allemaal!We lopen tegen het einde van het schooljaar en dat betekent voor de kinderen en dus ook voor mij een drukkere periode. De kinderen zijn hard bezig met werkstukken, er worden spreekbeurten voorbereid en ander huiswerk wacht natuurlijk ook nog.
Marco is op dit moment nog wat drukker dan normaal omdat hij niet alleen te gast is bij de concerten van Guus Meeuwis, maar ook midden in alle voorbereidingen zit voor zijn eigen concerten op 8 en 9 juli in het Westerpark in Amsterdam en daarnaast heel veel tijd in de studio doorbrengt voor de opnamen van een nieuw album. Doordat Marco extra druk is komen er wat meer dingen op mijn schouders terecht en uiteraard vind ik dat helemaal niet erg want mijn kinderen gaan tenslotte voor alles!
Vorige week hebben Luca, Senna en Jada alle drie voor de tweede keer meegelopen met de avondvierdaagse en wat hebben we er met zijn allen van genoten. Het was niet alleen goed weer die dagen op een paar spatjes na, maar Marco en ik konden allebei meelopen en dat maakt zo’n avondvierdaagse extra bijzonder. De extra drukte die je hebt om met zijn allen op tijd gegeten te hebben en op tijd klaar te staan voor de start neem ik tijdens de avondvierdaagse dan ook graag voor lief.
Niet alleen het schooljaar maar ook het seizoen voor onder andere televisie loopt ten einde waardoor er op het moment niet heel veel nieuws te vertellen is. Wat wel heel leuk is om te vertellen dat ik tijdens onze vakantie op Ibiza in mei een prachtige reportage heb gemaakt voor de BeauMonde. Als jullie nog heel even geduld hebben kan ik jullie daar binnenkort meer over vertellen!


Liefs,

Leontine