Leontine Borsato

In de Linda.


Kortgeleden ben ik gevraagd mee te werken aan een fashionspecial voor de Linda Mode. Ik vond het erg leuk dat ze me vroegen en ik was dan ook meteen enthousiast. Ik vind het altijd leuk om fotowerk te doen en zeker de Linda. heeft vaak mooie reportages!

Het leuke van deze fotospecial is dat het heel anders is geworden dan jullie van mij gewend zijn. Jullie zijn meer glamourfoto’s van mij gewend dan de strakke modische invalshoek waar nu voor gekozen is.

Uiteraard heeft Leco mijn haar en make-up verzorgd. Hij was direct razend enthousiast toen hij hoorde wat de bedoeling van deze shoot was. Het is ook een manier om een heel andere kant van mij te laten zien en als ik de foto’s zie zijn we hier goed in geslaagd!

Hoewel de kop zegt dat ik kleding draag die ik normaal gesproken niet aan zou trekken, zitten er zeker kledingstukken bij die ik zelf ook zou dragen, hoewel misschien in andere combinaties. Het jasje van Dolce & Gabana bijvoorbeeld vind ik ontzettend mooi net als de ponchojas van Vanessa Bruno en natuurlijk de hippe trenchcoat!

Als jullie nieuwsgierig zijn, de Linda Mode ligt nu in de winkel!

Liefs,

Leontine