Leontine Borsato

Vraag & Antwoord!

De laatste tijd heb ik het ongelofelijk druk gehad, zowel wat betreft werk als privé. Ik vind al die drukte juist gezellig en geniet er ook lekker van, maar eerlijk is eerlijk, het gastenboek moest er wel een beetje onder lijden! Om jullie toch tegemoet te komen zal ik een aantal vragen hier beantwoorden, zijn jullie weer helemaal bij!

Anne wilde weten welk models Uggs ik graag draag.
Ik ben inderdaad erg enthousiast over Uggs en draag momenteel de grijze exemplaren veel, die met dat knoopje aan de zijkant. Ook mijn kinderen dragen heel graag Uggs, we vinden ze heerlijk zitten!

Josje vroeg zich af of ik mijn lippen heb laten opspuiten en of ik een permanent liplijntje heb, want ze overweegt dat ook te doen.
Lieve Josje, ik heb mijn lippen zeker niet laten opspuiten. En dat zou ik ook niet willen aanraden want het wordt zelden mooi. Hoe ik eruit zie is vaak ook afhankelijk van hoe ik me voel. Voor de meeste mensen geldt denk ik wel dat huid, haar en oogopslag reageert op je gemoedstoestand. Make up doet natuurlijk ook veel. De ene keer benadruk je de vorm en grootte van je lippen en de andere keer niet. Trouwens, veel magazines willen foto’s graag een beetje photoshoppen!
Maar ik ben gelukkig gezegend met volle lippen. Leco heeft wel eens in een interview gezegd dat ik de mooiste lippen van iedereen heb! Ik ben dus erg blij met mijn lippen, al is dat wel eens anders geweest. Mijn broer pestte me er vroeger vaak mee, noemde me 'Zoeloe'. Of 'haas', want ik heb ook grote voortanden. Maar met zowel mijn lippen als tanden ben ik nu heel blij!

Wat het liplijntje betreft, ik heb een enorme hekel aan permanente make up! Ik gebruik graag een lipliner en ook mijn wenkbrauwen teken ik bij, maar zou nooit kiezen voor permanente make up omdat smaak niet alleen verandert in de loop der jaren, maar permanente make up ook vervaagt, verkleurt etc. Ik zou je dat dus ook zeker niet willen adviseren!

Danielle wil graag weten waarom ik tijdens de opnamen van Villa Felderhof mijn trouwring niet draag. Maak je geen zorgen Danielle, met mijn huwelijk is helemaal niets mis! Ik draag de ring heel geregeld en met veel plezier, maar soms past hij niet bij wat ik aan wil. Wanneer ik een gouden ring draag bijvoorbeeld, vind ik mijn trouwring daar niet mooi bij passen. Overigens was mijn ring tijdens de opnamen van Villa Felderhof terug bij de juwelier (Gassan Diamond) om hem te laten checken en polijsten. Tijdens zo’n controle ben ik hem ook altijd een tijdje kwijt. Mijn ring staat weliswaar symbool voor de liefde tussen mij en Marco, als een cirkel zonder begin en eind, maar ik heb de ring niet nodig om te weten dat het goed tussen ons zit!

Veel vragen kwamen over mijn lipstick, bijvoorbeeld van Jennifer. Vooral de lichte kleur die ik geregeld op heb wordt mooi gevonden. Ik maak graag gebruik van het merk MAC en kies dan uit de Satin serie de kleur ‘Myth’. Het is een zeer lichte kleur, maar erg mooi en heel naturel. Ik gebruik van hetzelfde merk MAC graag een lipliner (kleur: stone), waarmee ik een mooi lijntje trek. Vervolgens breng ik de lipstick op, een beetje deppend dus niet echt opsmeren zoals bij een normale lipstick. Je vervaagt het lijntje dan ook meteen een beetje. En ik sluit af met een gloss, ‘After Hours’ van Laura Mercier.

Marijke vroeg me of ik voor hun bijna jarige dochter misschien een Tiffany’s doosje had, aangezien ze haar een reis naar New York wilden geven en ze bij Tiffany’s dan iets mag uitzoeken. Kort geleden heb ik inderdaad een dergelijk doosje in een papieren tasje gekregen en Marijke heeft haar dochter er inmiddels mee kunnen verrassen!

Ingeborg wil graag weten of er weer nieuwe columns komen. Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad, maar ik vind het een leuk idee! Misschien dat je dus binnenkort weer wat nieuwe columns op de site zult vinden!

Bas was onder de indruk van de ring die ik tijdens Villa Felderhof droeg. Je weet wel, die ring die ik om wilde waardoor mijn trouwring moest wijken, haha. Het is een ring met grote zwarte steen en ik heb hem gekocht bij mij vriendin Mirjan, van Van Belle Jewels. De site van Mirjan is bijna klaar en kun je vinden onder www.vanbellejewels.com. Zodra er online besteld kan worden zal ik hem op mijn site noemen, want ze heeft werkelijk prachtige sieraden! Ook Saskia Noort, een vriendin van Mirjan, droeg een schitterende armband en oorbellen van Van Belle Jewels toen ze in Villa Felderhof zat. Meer info? Mailen: info@vanbellejewels.com!

Phil vroeg zich af of het waar is dat Marco en ik een kindje gaan adopteren. Ik vind het prachtig wanneer mensen een kindje wat het minder goed getroffen heeft naar Nederland halen om het een nieuwe toekomst te bieden. Maar het is in ons geval niet waar. De verantwoordelijkheid voor onze drie kids vinden we erg groot, we hebben destijds dan ook bewust gekozen om geen vierde kindje te krijgen. Ons gezinnetje is wat ons betreft compleet!

Martje wil graag een mailtje naar me sturen omdat dat wat ze me wil vertellen niet in het gastenboek thuishoort. Ik beantwoord alle post die binnenkomt samen met Nathalie, als je mailt naar nathalie@borsato-fanclub.nl komt het helemaal goed, Martje!

Overigens wilden zowel J.F. als C.C. iemand een keer verrassen met een kopje koffie drinken met mij. Ik vind het heel erg lief dat iemand daar zoveel moeite voor doet. Hoewel ik onmogelijk aan al deze verzoekjes kan voldoen, kun je altijd proberen een mailtje naar Nathalie te sturen. Je weet maar nooit of jouw mailtje er net uitspringt!

Wie ook hele mooie sieraden, tassen en kleding heeft is, is mijn broer Kees. Hij verkoopt het merk Johnny Ramli. Er wordt gebruik gemaakt van een unieke combinatie van puur natuurlijke materialen, Aziatische invloeden en westerse trends. Carolien had er iets over gelezen, was meteen enthousiast maar de naam vergeten. Op www.johnnyramli.com vind je er alles over en zie je ook de verkoopadressen, Carolien! Zo verkopen ze o.a. de leren legging die ik kort geleden droeg en waar veel positieve reacties op kwamen. Ook hebben ze hele gave tassen waaronder de clutches in heel veel trendy kleuren!

Sadhana vindt mijn zonnebrillen erg mooi. Ik ben niet heel erg merkvast, ik vind veel brillen prachtig. Maar meestal slaag ik wel in de collecties van Chloé en Chanel!

En tot slot vraagt Em zich af of het wel goed met me gaat! Lieve Em, ik kan je vertellen dat het heel goed met me gaat! Dank je wel voor je belangstelling!


Liefs,

Leontine