Leontine Borsato

Jackie's Best Dressed Award gewonnen!

In het prachtige Sofitel The Grand in Amsterdam was vanavond voor de tweede keer de uitreiking van ‘Jackie’s Best Dressed Award’. Nikki Plessen opende de avond waarna we konden genieten van de modeshow van Karen Miller. Karen Millen en haar zakenpartner Kevin Stanford lanceerden het merk in 1981. Met een lening van £ 100 kochten zij honderd meter wit katoen, waarmee ze een groot aantal shirts produceerden. Bijna dertig jaar geleden ging ze van start met een eenvoudig winkeltje in Kent, waar er nu bijna 200 vestigingen in heel Europa zijn. Ik zat op een prachtige plek en genoot van de show vol verrassende elementen. Vorig jaar won Silvie van der Vaart deze award en Sylvie was dit jaar de voorzitter van de jury die bestond uit Bastiaan van Schaik, Danie Bles en Renu Kashyap.

Genomineerd waren o.a. Lieke van Lexmond, Nikki Plessen Candy Dulfer, Doutzen Kroes, HKH Prinses Máxima en Christina Curry en ook ik stond op het lijstje kanshebbers. Via een film werd er, met naam en en foto, afgeteld van nummer 25 richting de nummer 1. De top 5 werd nog eens toegelicht met extra achtergrond informatie. Tot slot werd de nummer 1 bekend gemaakt en mocht ik onder luid applaus het podium betreden!

“Of Leontine nu op de rode loper staat, haar kinderen naar school brengt, acte de presence geeft op televisie of met vriendinnen gaat lunchen: zij ziet er altijd goed uit”, zei hoofdredacteur Eva Hoeke van Jackie.

Het is natuurlijk een prachtig compliment en ik ben dan ook zeer vereerd met deze onderscheiding! Verder kreeg ik een geweldige ring van het merk CHOICES by DL van Gassan Diamonds. Een schitterende rosegouden ring met zes verschillende stenen die je kunt verwisselen. Echt een prachtige ring waar ik heel erg blij mee ben!


Liefs, Leontine



Met dank aan Edwin Smulders voor de prachtige foto's!