Leontine Borsato

Villa Felderhof!

Een paar maanden geleden vertelde ik jullie hier over het interview dat ik met Rik Felderhof had voor het blad Felderhof. Het was een bijzonder plezierig interview en met Rik was er duidelijk een klik. In het artikel op mijn site maakte ik nog de opmerking dat ik, in tegenstelling tot Marco, nog niet in de villa was geweest maar daar is nu verandering in gekomen. Afgelopen zomer ben ik een paar dagen bij Rik te gast geweest in Villa Felderhof!

Rik is een fantastisch gastheer en zorgt ervoor dat je je buitengewoon welkom en thuis voelt in de villa en dat was heerlijk. Ook de andere gast, Peter van der Vorst is iemand waarmee ik het meer dan goed kan vinden en dat zorgde voor een fijne en ontspannen sfeer waarin ik me helemaal thuis voelde.

Zoals gebruikelijk in Villa Felderhof hebben we mooie gesprekken gehad waarbij ik niet het gevoel had met een interview bezig te zijn maar waar ik meer het gevoel had met een goede vriend te praten. Het zorgde ervoor dat de gesprekken ook de nodige diepgang hadden. We hebben het bijvoorbeeld over mijn jeugd en gezin gehad, maar nog veel meer dingen hebben de revue gepasseerd en dat zullen jullie binnenkort allemaal kunnen zien. Behalve diepgaande gesprekken hebben we natuurlijk ook veel gelachen en enorm veel plezier gehad, heerlijk gegeten en heb ik me ook lekker kunnen ontspannen.

Het waren een paar dagen waar ik met enorm veel plezier op terugkijk en nu begrijp ik Marco nog beter als hij het heeft over de fijne sfeer die er rond de villa en Rik hangt.
Ik wil dan ook direct van de gelegenheid gebruik maken om Rik Felderhof en Peter van der Vorst te bedanken voor deze bijzondere dagen.

Natuurlijk wordt Villa Felderhof op televisie uitgezonden. Dit zal zijn op 13 januari aanstaande op Nederland 1. De uitzending zal beginnen om 20.30 uur.
De herhaling is de dag erna om 14.10 uur.

Laten jullie weten wat jullie van de uitzending vonden?

Groetjes,

Leontine