Leontine Borsato

We wish you...

Buiten is alles wit en als je vanuit je warme huis naar buiten kijkt lijkt het bijna op één van de vele kerstkaarten die we de laatste dagen hebben ontvangen. Alle sneeuw versterkt de sfeer van Kerst alleen maar en geeft net dat extra gevoel van knusheid dat de Kerst toch al met zich meebrengt. Het is prachtig buiten en we genieten dan ook met volle teugen van de sneeuw die is gevallen en, als het even meezit, de eerste witte Kerst sinds jaren.

Kerst is natuurlijk de tijd bij uitstek om met je familie en vrienden door te brengen en bij ons zal dat zeker niet anders zijn. Ook wij gaan gezellig met onze familie en vrienden eten, pakken de cadeautjes uit die onder de kerstboom liggen en gaan vooral heel erg van elkaars gezelschap genieten.

Oud en Nieuw zal dit jaar voor ons iets anders verlopen dan dat we gewend zijn omdat Marco dit jaar een optreden op het Museumplein zal verzorgen op Oudjaarsavond. Ik kan je wel verzekeren dat dit een gezellige avond met de traditionele oliebollen, appelflappen en uiteraard de champagne om 12 uur zeker niet in de weg staan.
Ik vind het een heerlijke tijd, deze laatste dagen van het jaar, en ik heb er enorm veel zin in. We hebben veel tijd voor elkaar, de kinderen zijn lekker thuis en we gaan aftellen naar het nieuwe jaar 2010 waar we enorm veel zin in hebben.

We gaan er een prachtig jaar van maken!
We hopen dat jullie ook heerlijke feestdagen hebben en dat 2010 jullie alles zal brengen wat je ervan hoopt!

X Leontine