Leontine Borsato

Zo vader, zo puberzoon!

Kennen jullie het nog? ‘Zo Vader Zo Zoon’, het televisieprogramma dat jaren geleden door de NCRV werd uitgezonden en waar destijds bijna iedereen voor thuisbleef?
In dit programma draaide het erom dat een panel door middel van het stellen van vragen moest zien te ontdekken wie de echte zoon of dochter is van de ouders in de studio. Het programma was destijds een enorm succes op de Nederlandse televisie en nu komt het terug, maar dan in een eigentijdse formule.

De naam van het programma is nu ‘Zo Vader Zo Puberzoon’ en zal gepresenteerd worden door Caroline Tensen. Naast Caroline zal er een vast panel zijn bestaande uit Ali B. en Paulien Mol en daarnaast zullen er elke week wisselende gastpanelleden zijn, waaronder Wendy van Dijk, Jörgen Raymann, Nicolette van Dam, Peter van der Vorst, Simone Kleinsma, Joris Linssen en Ron Brandsteder, maar ook ik hoor in dit rijtje thuis!Zo Vader Zo Puberzoon zal vanaf maandag 21 december aanstaande te zien zijn bij de NCRV op Nederland 1 en wordt uitgezonden om 19.25 uur. De uitzending waarin ik mee zal doen wordt op 1 januari uitgezonden op dezelfde zender en dezelfde tijd.

Kijken jullie ook?


Liefs,

Leontine