Leontine Borsato

Kerst Sterren Circus

Als klein kind kon ik er al ademloos naar kijken, het circus! De tent, de olifanten, de acrobaten, de clowns en de magie oefenden al hun aantrekkingskracht op me uit en nog steeds vind ik het circus fantastisch. En dan word je op een dag gevraagd zelf één van de uitvoerende artiesten te zijn. Uiteraard zeg je dan geen nee maar laat je die jeugddroom van ooit in vervulling gaan!
Zaterdagavond zie je me in de piste van het Circus Herman Renz in Helmond tijdens de uitzending van de RTL4-show KidsRight Kerst Sterren Circus en dat doe ik uiteraard niet alleen. Samen met mijn goede vriend Leco van Zadelhoff doe ik een heel bijzondere illusionistenact en ik kan je nu al verklappen dat we je echt versteld zullen laten staan! Zo’n act doe je natuurlijk niet zomaar, daar gaat heel veel werk en hard trainen aan vooraf. Het bijzondere is ook dat ons een kijkje is gegund in de keuken van het illusionisme en niet zo maar een kijkje want door het uitvoeren van deze act werden wij ingewijd in de geheimen van het illusionisme!

De andere deelnemers aan dit KerstSterrenCircus zijn o.a. Do, Humberto Tan, Jan Keizer en Jochem van Gelder en ieder van hem heeft een uitzonderlijke act. Zo zal Humberto Tan de vliegende trapeze doen en Jan Keizer heeft een messenwerpact en staat dus letterlijk op scherp, haha! Do heeft een heel bijzondere en snelle act die tegelijkertijd ook nog eens ongelooflijk elegant is en Jochem van Gelder doet een hilarische clownsact.
Als je dacht dat het daarmee klaar zou zijn dan kan ik je vertellen dat het KidsRight Kerst Sterren Circus nog veel meer verrassende optredens in petto heeft!

Het Kids Right Kerst Sterren Circus zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Wendy van Dijk en Najib Amhali en wordt uitgezonden op zaterdag 19 december op RTL4 om 20.00 uur.


Liefs,

Leontine