Leontine Borsato

Gezellige decemberdrukte!

De decembermaand is bij ons een ongekend drukke feestmaand met niet alleen Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw maar wij hebben in deze periode ook heel veel jarigen in de familie. Luca was 30 november jarig, Jada vierde haar 7e verjaardag 3 december, gisteren was Armando jarig en vandaag is het mijn beurt! We weten het wel te ‘plannen’ want ook Marco is bijna aan de beurt!

De periode rond Sinterklaas is niet alleen ontzettend druk maar vooral een erg gezellige boel! Sinterklaas hebben we traditiegewijs dan ook met de hele familie bij Oma Mimi gevierd. De kinderen hebben hier enorm van genoten maar wij net zo! De verwachtingsvolle koppies van alle kinderen bij elkaar zijn ieder jaar weer heerlijk om te zien. Ook dit jaar kwam de Sint met een paar Pieten ons hoogstpersoonlijk een bezoekje brengen en dat maakt het nog net even wat spannender voor de kinderen.

Vanwege alle verjaardagen, de kinderpartijtjes die we hebben gehad (al hebben we één kinderpartijtje naar begin 2010 verplaatst anders wordt het wel héél erg druk) en Sinterklaas, vier ik mijn eigen verjaardag vandaag niet. Natuurlijk denken onze kinderen daar heel anders over want zij hebben al flink voor me gezongen en hebben de mooiste verjaardagscreaties geknutseld. Wel vonden ze het een beetje zielig voor me dat er geen slingers hangen, maar ik vind de kerstversiering die inmiddels het huis siert veel te gezellig om daar nog verjaardagsslingers tussen te hangen. Mijn verjaardag vier ik dus niet vandaag, alhoewel, vanavond gaan Marco en ik gezellig samen uit eten en dat is eigenlijk al een feestje op zich!

Verder ben ik de komende maand een aantal keren op televisie te zien, daar vertel ik binnenkort meer over!

Liefs,

LeontineFoto rechtsboven: Edwin Smulders