Leontine Borsato

Hoera, Jada zeven jaar!

Vandaag is onze kleine meid weer een beetje groter geworden! Na zorgvuldig de nachtjes te hebben geteld, eerst was grote broer Luca immers jarig, stond ze vanmorgen op met een grote grijns op haar gezicht die er nog niet af is geweest! Zeven is ze, eindelijk! Want zeven, dat is echt wel groot! Veel groter dan zes in ieder geval!
Gisteren vierden we de verjaardagen van haar en Luca al voor vrienden en familie. Dat betekent dat de slingers die maandag voor Luca opgehangen waren, gezelschap kregen van de roze varianten en natuurlijk de Mega Mindy slingers. Het was overduidelijk dat er feest in huis was voor zowel een jongen als een meisje en het was ontzettend gezellig.

Maar vandaag is Jada écht jarig! Vanmorgen was ze al vroeg wakker en kletste ze honderduit. Maar toen ze haar cadeau uit mocht pakken (het huis van Little Petshop) werd ze stil. Ze vond het prachtig en is er ontzettend blij mee! Ze kon er maar kort mee spelen want met een mand vol traktaties mocht ze naar school! Daar heeft ze met behulp van twee vriendinnetjes getrakteerd. Zelden heb ik iemand gezien die zo blij is dat ze jarig is! Wat een feest!

Vandaag doen we verder gewoon lekker rustig aan. Jada wil niets liever dan met haar nieuwe speelgoed spelen en natuurlijk mag ze kiezen wat we gaan eten.

Jarig zijn, wat is het toch heerlijk voor een kind!


Liefs,

Leontine