Leontine Borsato

Luca is 11 jaar!

Vandaag is onze oudste zoon Luca eindelijk 11 geworden! Hij keek er al een hele tijd naar uit en wist ook precies wat hij wilde trakteren: spaarvarkens met chocolademunten!
Zijn kinderfeestje heeft hij vorige week al gehad, voor de familie vieren we het binnenkort samen met Jada, want ook zij is deze week jarig. Vandaag staat dus helemaal in het teken van zijn verjaardag! Uitdelen op school en niet te vergeten: cadeautjes uitpakken!
Sinds kort is hij gek op schaken, al hanteren hij en zijn broer nog wel geheel eigen spelregels. Daarom heeft hij een schaakspel gekregen waar ze ongestoord mee kunnen oefenen en spelen. Ook kreeg hij een spelletje voor zijn DS, hij was er erg blij mee!

Ik herinner me nog heel goed hoe dat kleine kereltje op mijn buik gelegd werd door Marco, elf jaar geleden. Het bewijs van onze liefde, samengesmolten in een pracht van een zoon! Inmiddels komt Luca tot voorbij mijn schouders, hij is hartstikke lang. Maar voor mij blijft hij mij kleine vent, hoe groot hij ook wordt.

Ook mijn broer Kees is vandaag jarig! Dubbelfeest dus!

Liefs,

Leontine


P.S. Het zijn drukke tijden en dat merk je op mijn site! Er zijn veel jarigen in onze familie, we hebben het druk met surprises en gedichten natuurlijk nu de Sint weer in ons land is, en ook steek ik veel tijd in het helpen van de jongens met het maken van hun huiswerk. Maar binnenkort praten we even bij!