Leontine Borsato

Gasthoofdredacteur Beaumonde!

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Beaumonde in de winkel! Toen ik in mei van dit voorjaar werd uitgenodigd of ik gasthoofdredacteur wilde zijn van de BeauMonde was ik gelijk enthousiast! Natuurlijk wilde ik dat, graag zelfs! Wie wil nou niet voor één keer op de stoel van John Lukken zitten en zich laten vertroetelen met al het goede waar BeauMonde om bekend staat? Vol energie en boordevol ideeën sprak ik af met het team waar ik graag mee werk: John, Patty en natuurlijk onze Leco! Na een avond vol gezelligheid, wijn en lekkere hapjes was het wel duidelijk dat het een overvolle BeauMonde zou worden.
Een gesprek met Sarina moest erin komen, tips met leuke make-upjes en hebbedingetjes, natuurlijk een mooie mode reportage en mijn werk voor Cordaid Memisa moest aan bod komen.

We zaten midden in het proces van het maken van ‘ de Leontine BeauMonde’ toen Marco en ik geconfronteerd werden met de problemen rondom het faillissement van The Entertainment Group. De weken die volgden voelde als een rit in een achtbaan en nu nog is dit een zeer moeilijke periode voor ons. Maar we beseffen meer dan ooit dat we gezond zijn en een heel liefdevol gezin hebben. We voelen ons enorm gesteund door alle brieven, bloemen en mailtjes die we hebben mogen ontvangen. Mede daardoor heb ik vol goede moed de uitnodiging van de BeauMonde weer opgepakt en ben ik verder gegaan met alles wat er bij komt kijken om ‘het glamourblad’ van Nederland te maken, ook al voelde dat best raar. Bij het maken van de BeauMonde komt echt veel meer kijken dan ik had gedacht... Het was geweldig om met het hele team te werken en ik ben dan ook supertrots op het eindresultaat!
Het is een BeauMonde geworden zoals ik had gehoopt en nog veel meer...
Vanaf vandaag overal te koop!


Heel veel liefs,

Leontine