Leontine Borsato

Chiara Borsato is geboren!

Ik ben ongelofelijk blij met de geboorte van ons prachtige nichtje Chiara, dat vrijdag 9 oktober na een voorspoedige bevalling ter wereld kwam! Armando, Marco's één jaar jongere broer en zijn Vanessa, zijn de trotse ouders van dit lieve meisje! 
De bevallingen van mijn kinderen behoren tot de mooiste momenten uit mijn leven en ik herinner me de gevoelens van ultiem geluk die op dat moment bezit van je nemen nog heel goed. Eén blik op Vanessa en Armando vrijdag zei me genoeg: Wat zijn ze trots, wat zijn ze blij, wat zijn ze gelukkig!

Chiara heet voluit Chiara Mary Joyce, waarmee zowel mijn schoonmoeder als de moeder van Vanessa zijn vernoemd. Twee fantastische, sterke vrouwen die Chiara nu al in hun hart hebben gesloten! Maar dat is niet zo vreemd, want wat is het een schatje!

De kraamtijd hoort een heerlijke roze wolk te zijn, ik hoop dat Vanessa zal genieten van deze bijzondere periode die helemaal om haar en Chiara draait! Aan haar kraamhulp Rie zal het zeker niet liggen, Rie heeft bij alle drie mijn kinderen gekraamd en dat deed ze fantastisch!

Armando stuurde me deze foto met de woorden: Is het geen plaatje?
Het antwoord op die vraag is eenvoudig, Armando! Chiara is inderdaad een pláátje! 


Liefs,

Tante Leontine