Leontine Borsato

Rad van Fortuin!

Vanaf 1990 tot 1998 was bij RTL4 het programma Rad van Fortuin op werkdagen op televisie te zien. Het programma werd gepresenteerd door Hans van der Togt en ik was een aantal van deze jaren de ‘enige, echte, eigen… Leontine’, waarop ik de bordjes met letters om mocht draaien. Ik heb jaren met ontzettend veel plezier met Hans voor het programma gewerkt.

Ik realiseer me heel goed dat de jaren bij het Rad van Fortuin de basis hebben gelegd voor mijn verdere carrière, wat maakte dat ik enthousiast 'Ja!' riep toen ik gevraagd werd om aan vier nieuwe afleveringen mee te werken!

Het nieuwe Rad van Fortuin heeft in principe dezelfde basis met een aantal aanpassingen aan de oude formule. Het rad is aangepast, er wordt tussendoor lekkere muziek gedraaid en jazeker... ik kan met Carlo en de kandidaten communiceren, ook leuk! Verder is er nu geen prijzenwinkel, maar de BN’ers die meedoen spelen voor de Stichting Lezen en Schrijven. De presentatie is in handen van Carlo Boszhard. Ik heb Hans inmiddels gesproken en hij wenst ons veel succes!

Het Rad van Fortuin is vanaf a.s. zondag 11 oktober vier weken lang op RTL4 te zien en begint om 20.00 uur.


Kijken hoor!

Zondag 11, 18, en 25 oktober, 1 november, 20.00, RTL4!


Liefs, Leontine