Leontine Borsato

Senna jarig!

Ook als dingen tegenzitten, gaat het leven natuurlijk gewoon door. Dat betekent dat ook de leuke dingen ruimte krijgen en vandaag is dat zeker aan de orde, want Senna is acht jaar! Traditiegetrouw hangen we de avond van te voren alle slingers en versiering op, en moet de bijna-jarige boven blijven zodat het een verrassing zal zijn. Senna telde de nachtjes af tot de avond waarop hij niet meer naar beneden mocht komen eindelijk aangebroken was. Zelden heb ik hem zo tevreden naar bed zien gaan als gisteravond!
Ook Jada vond het helemaal spannend en bleef nieuwsgierig maar geduldig boven. Luca is blij voor zijn broertje en geniet net zo hard mee.

Vanmorgen klonken de ‘Oooh’s’ en de ‘Aaah’s’ toen de slingers bekeken werden en werden de pakjes op tafel bewonderd. Senna is erg creatief en houdt enorm van knutselen. Hij maakt ook de meest prachtige creaties, hartstikke leuk! Senna is misschien nog maar acht, hij weet al heel goed wat hij wil worden: uitvinder.
Maar vandaag hoeft dat allemaal nog niet, vandaag hoeft hij alleen maar jarig te zijn, te trakteren en heel erg te genieten!
En dat is precies wat we met elkaar gaan doen!

Liefs,

Leontine