Leontine Borsato

Steun

De afgelopen weken zijn voor ons enorm hectisch geweest. Door alle problemen rondom The Entertainment Group zijn we beland in een situatie die we ons nooit voor hadden kunnen stellen en die niet alleen van Marco maar ook van ons als gezin heel veel vraagt.
Wat we ons heel goed realiseren is dat het hier niet alleen om ons draait zoals men soms laat voorkomen maar dat er veel mensen door deze situatie gedupeerd zijn. Dit gaat Marco en mij enorm aan het hart. Wat we ons ook zeker realiseren is dat er mensen zijn die het vele malen zwaarder hebben dan wij en dat die mensen juist alle mogelijk steun kunnen gebruiken.

Marco doet samen met een aantal andere mensen zijn uiterste best om Symphonica in Rosso door te laten gaan en voor zover mogelijk sta ik hem bij. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe alles gaat verlopen, hoe de toekomst zich zal ontwikkelen, maar naar omstandigheden gaat het goed met ons.

We ontvangen heel veel kaarten, brieven, mailtjes, kadootjes en andere blijken van steun die enorm hartverwarmend zijn. Ook de berichtjes in mijn gastenboek beschouw ik als een grote steun. Graag wil ik dan ook iedereen die de moeite heeft genomen ons een hart onder de riem te steken heel hartelijk bedanken!
Ook familie en vrienden staan zonder uitzondering voor ons klaar.
Maar we realiseren ons heel goed dat we gezond zijn en heel veel van elkaar houden!
En dat is waar het uiteindelijk om draait!


X Leontine