Leontine Borsato

Avondsvierdaagse

De afgelopen week hebben we met het gezin de Avondsvierdaagse gelopen. Het was ontzettend leuk om te doen maar voor de kinderen toch wel best zwaar! Het leek soms alsof er geen eind aan de regen kwam! Woensdag kwamen we dan ook echt als verzopen katers thuis. De kinderen vonden dat geweldig en grappig, want normaal probeer je natuurlijk juist niet in de regen te lopen! En eenmaal verkleumd weer thuis is een heerlijk warm bad om in te kruipen ook zo lekker!

Luca nam de 10 kilometer voor zijn rekening met een aantal klasgenootjes en vriendjes, Senna en Jada hebben hun schouders onder de 5 kilometer gezet. Ook Marco en ik liepen uiteraard mee. Ik dacht geregeld aan mijn eigen kindertijd, want ook ik heb de Avondvierdaagse vroeger een aantal keer gelopen en ik herinner me nog goed hoe leuk dat was. Alleen al elke avond opblijven is natuurlijk al een feest! Net als ik vroeger hadden we onderweg snoepjes, fruit en pakjes drinken mee, en we hebben heel veel gezongen natuurlijk!

Bij de finish stonden vele mensen met bloemen, kransen en traktaties op de deelnemers te wachten, en ook onze kids werden door vrienden en bekenden in de watten gelegd voor de prestatie, hartstikke leuk!
Na vier dagen volgehouden te hebben werden alle deelnemers beloond met een prachtige medaille.
Waarop Senna zei: “Wat een klein medailletje voor vier avonden lopen!
Haha, ik hoop dus dat ik ze volgend jaar weer mee krijg!

X Leontine