Leontine Borsato

Elf jaar getrouwd gevierd in Cannes!

Een jaar geleden waren we tien jaar getrouwd, maar Marco was niet bij ons om het te vieren aangezien hij in Zuid Afrika zat voor de opnamen van Wit Licht. Natuurlijk had hij iets feestelijk geregeld maar hij beloofde me het goed te maken wanneer we 11 jaar getrouwd zouden zijn.

Afgelopen vrijdag 22 mei 2009 was het precies 11 jaar geleden dat Marco en ik elkaar het jawoord gaven in het zonnige Venetië! En deze dag brachten we door in het zonovergoten Cannes aan de Franse Rivièra waar de première was van The Silent Army, zoals Wit Licht in het buitenland heet.
De zaal was afgeladen vol en je kon een speld horen vallen tijdens de film. Maar zodra de aftiteling in beeld kwam kregen Marco, Jean en de Afrikaanse cast een daverend applaus en een staande ovatie! De zaal, die helemaal vol zat, was zeer onder de indruk van The Silent Army en de waardering die sprak uit het applaus was het mooiste cadeau wat ik me voor ons 11-jarig jubileum kon wensen! Ik kreeg tranen in mijn ogen en kippenvel over mijn hele lijf, dit was allemaal zó verdiend!

We hebben samen genoten van al het moois wat Cannes te bieden heeft, Marco heeft zijn belofte meer dan waar gemaakt want ik kon me geen mooiere manier wensen om ons 11e huwelijksjaar te vieren!

X Leontine
Foto's : (c) Sven Hoogerhuis / All Acces