Leontine Borsato

Ik sta in de Felderhof!

Rik Felderhof presenteert al jarenlang het programma Villa Felderhof bij de NCRV waar hij Bekende Nederlanders uitnodigt een paar dagen bij hem door te brengen en de meest indrukwekkende gesprekken met ze heeft.
Daarnaast heeft Rik Felderhof een prachtig magazine met de naam Felderhof waar hij eigenlijk diezelfde prachtige gesprekken heeft maar dan bijvoorbeeld aan je eigen keukentafel! In de villa ben ik, in tegenstelling tot Marco, nog niet geweest maar het interview dat ik met Rik aan de keukentafel had werd een bijzonder gesprek.

Rik is een man met een aangename persoonlijkheid waardoor je als vanzelf gaat praten en bijna niet het gevoel hebt dat je in een interview zit. Er zijn zo veel onderwerpen de revue gepasseerd! We hebben het uiteraard over Marco en ons gezinsleven gehad maar ook over mijn jeugd, mijn carrière en vriendschappen. De wensen die ik op dit gebied heb en ook over de indrukwekkende reis die ik voor Cordaid Memisa naar Sierra Leone maakte.

Het is een bijzonder mooi interview geworden waarbij ook nog eens prachtige foto’s zijn verschenen die gemaakt zijn door Dirk Kikstra.
Dit prachtige magazine ligt nu in de winkel!

Groetjes,

Leontine