Leontine Borsato

Concertverslag Antwerpen!

De concertreeks van Marco zit er weer op. Maar liefst negen keer heeft hij in het Sportpaleis van Antwerpen met zijn band gespeeld en het waren geweldige avonden!
De pers, de fans van Marco en ook Marco zelf heeft er al veel over verteld, maar misschien vinden jullie het leuk om het concert ook vanaf een andere kant te beleven?
Benny Beer mocht namelijk een weekendje met Jada mee en bleef dus ook logeren. Benny gaat iedere keer met een ander kindje uit de klas mee naar huis, en vertelt dan wat ze allemaal gedaan hebben. En Benny heeft een fantastisch weekend gehad, lees maar mee!
Lieve allemaal,

Dit weekend mocht ik met Jada mee en daar had ik heel veel zin in want de papa van Jada gaf een concert in het sportpaleis in Antwerpen. Dat is helemaal in België.
En ik mocht mee met Jada en haar broer Senna. Jada had er heel erg veel zin in omdat ze haar papa al heel lang niet had gezien, wel 2 weken, omdat haar papa al die tijd in Antwerpen concerten geeft. En Jada was heel blij dat ik met haar mee mocht van de juf en dat ik bij haar mocht logeren. Ze heeft heel goed voor me gezorgd... luister maar!

We reden vrijdag na school met de mama van Jada naar Antwerpen, dat is best wel even rijden hoor, maar gelukkig hadden Jada en Senna hun Nintendo DS bij zich dus we hebben leuke spelletjes gedaan. Toen we aankwamen in het hotel gingen we naar de kamer van Jada’s papa om onze logeerspullen daar neer te zetten. Daarna gingen we naar beneden om wat te drinken en kregen we heerlijke bitterballen. We moesten wel eerst goed blazen want ze waren best heel heet van binnen. Maar we hebben ze heerlijk opgesmikkeld!

Nadat we ook nog heerlijke spaghetti hadden gegeten gingen we met de auto naar het sportpaleis waar Marco, Jada’s papa, al aan het inzingen was.
Toen we aankwamen bij de kleedkamer hoorden we een piano en we hoorde Marco zingen: ‘Ie ie ie ie ie ie ie... Oe oe oe oe oe...........’

Wij stonden op de gang en deden ook mee, wat moesten we later hard lachen zeg...!
Daarna kwam Marco naar buiten en vlogen Jada en Senna hem om z’n nek... Ze hadden hem heel erg gemist en hij hun! Hij gaf mij ook een knuffel en hij vond het heel leuk dat ik een keer naar hem kwam kijken en luisteren.


En toen was het zover... Het was bijna half 9 dus we gingen naar onze plek in de zaal. Het is heel groot in het Sportpaleis en ik zag heel veel mensen. Het licht ging uit en de band begon de muziek te spelen... Wauw... wat een mooi decor zag ik, het leek wel een grote lichtgevende tunnel! Stiekem hoopte ik dat ik daar ook straks even mocht gaan staan!

Wat hebben we genoten zeg, wat een mooi licht en wat een mooie liedjes, soms gingen we allemaal staan om mee te zingen en te dansen en soms bleven we zitten om goed te luisteren naar een mooi liedje.

En toen kwam Jada’s favoriete liedje “Dochters”. Maar eerst zei Marco tegen alle mensen in de zaal dat Jada, Senna en ik er ook waren en toen ging iedereen voor ons klappen.
Het liedje ‘Dochters’ heeft Marco speciaal voor Jada gezongen maar is eigenlijk voor alle dochters van de wereld zegt Jada, anders had het wel ‘Dochter’ geheten!
Jada heeft het hele liedje bij haar mama op schoot meegezongen en ze glom van trots...

Toen het concert bijna afgelopen was, het was toen al 22.45 uur, werd het weer donker in de zaal en daarna begon de band nog één keer te spelen... maar Marco ging niet zingen, nee hij ging vliegen!!! Ik had nog nooit zoiets gezien maar wat was dat ontzettend gaaf! Nadat iedereen heel hard voor Marco had geklapt gingen wij weer naar de kleedkamer, we waren nu wel erg moe aan het worden, al hadden we stiekem tussendoor een beetje geslapen.

Op de gang kwamen we Nick en Jeroen tegen die in de band van Marco spelen en toen zei Armando, dat is de broer van Marco, ‘Zullen we even naar het podium gaan?’
Nou dat wilde ik wel... Wat spannend zeg!

Daar stonden we dan op dat hele grote podium in die hele grote zaal, ik voelde me een klein beetje een echte artiest!


Het was inmiddels al heel laat dus we gingen allemaal terug naar het hotel om onze pyjama’s aan te doen.
En kijk eens hoe goed Jada mijn tanden poetst?

Toen we helemaal klaar waren doken we lekker ons bed in, dromend van de geweldige avond!!
Jada had Fee meegenomen dus daar heb ik gezellig naast geslapen en ik denk dat ik een beetje verliefd ben geworden op Fee... want ik heb vlinders in mijn buik.

De volgende dag hebben Jada en Senna nog gezwommen in het hotel maar ik niet hoor, ik was veel te moe dus Fee en ik bleven lekker op de kamer.
Om 14.00 uur werden we opgehaald om weer naar Blaricum te gaan, de Mama van Jada bleef nog een nachtje in Antwerpen want Marco moest weer een concert geven die avond en Jada’s andere grote broer, Luca, kwam nu kijken.
Die zondag hebben we veel gerust en zijn we vroeg naar bed gegaan... want we waren nog steeds een klein beetje moe... maar het was het allemaal waard! Wat heb ik genoten zeg!
Lieve Jada, ontzettend bedankt voor dit bijzondere weekend, het is er zeker weer 1 die ik nooit zal vergeten!


Veel liefs en knuffels van Benny Beer!

P. S. Geef je een kusje van mij aan Fee?